Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostanerobotnica

Praca na zmywaku czy pokojówka co wybrac , pomocy

Polecane posty

Gość zostanerobotnica

Dziewczyny jak w temacie , wiem że to pytanie z serii co lepsze dżuma czy cholera ale muszę coś wybrać która praca będzie lżejsza ? 8 h dziennie na zmywaku + robienie sałatki + zimne przekąski praca od 11 do 22 z 3 h przerwą czy praca sprzątanie w hotelu 7 h dziennie ? Proszę doradźcie coś pomóżcie

Gość gość
Lepsze niż pod latarnią

Gość gość
A co lubisz bardziej robic sprzątać czy zmywac? No i kasa jaka?

Gość gość
gość dziś wynagrodzenie bardzo podobne wiec tu nie o kasę chodzi tylko zastanawiam się w której pracy będzie mi po prostu lżej . Bo nigdy nie pracowałam ani na zmywaku ani jako pokojówka wiec nie wiem sama...

Gość gość
up :(

Gość gość
Ten problem mnie nie dotyczyl i dotyczyc nie bedzie, ale juz bym wolala ruch przy sprzataniu(pewnie sie mozna niezle zmeczyc) niz stanie przy czyms przez iles godzin

Gość gość
ja też coraz bardziej ,myślę że praca przy sprzątaniu z dwojga złego będzie lepsza bo może nie lżejsza ale będę miała możliwość na chwilę usiąść a na kuchni to raczej stanie non stop , to będzie moja pierwsza praca fizyczna i błądzę w ciemno :(

Gość gość
Ale tu się nie ma co zastanawiać. W sprzątaniu nikt ci nad głową nie stoi, zależy też ile czasu masz np.na 1 pokój. Jedni zostawiają chlew a po innych wystarczy Ci 10 minut na pokój. No i są duże szanse że, albo coś znajdziesz ( ale zawsze warto zwrócić), albo jakieś napiwki. Generalnie sto razy lepiej niż babranie się w wodzie i resztkach żarcia. Ja bym się nie zastanawiała, hotel 100%.

Gość gość
Oj, uwierz mi że nieporównywalnie lżejsza niż zmywak.

Gość gość
Dziewczyny , bardzo wam dziękuję :* na pokój mam 30 minut :)

Gość gość
Dziewczyno, bierz bez mrugnięcia okiem. Sama bym się podjęła takiego sprzątania. Z czasem, wypracujesz sobie 20 min max. Tylko nikomu się tym czasami nie chwal bo dowalą ci pokoi. Można wiedzieć, jakie miasto?

Gość gość
Na zmywaku przewalone jak w ruskim czołgu, ale zascielenie dziennie 15 łóżek z umyciem toalet i odkurzaniem plus coś tam tez ciezko. Ogolnie za darmo nie płacą, jak to sie mówi, wiec wszedzie trzeba sie napracowac na wyplate. Ja wolalbym ta pokojówkę.

Gość gość
Dzięki dziewczyny :* do pracy jadę do Niemiec na 2 miesiące . Ten zmywak odpuszczam , pójdę za waszą radą i wezmę to sprzątanie , mam nadzieję że sobie poradzę.

Gość gość
Poradzisz sobie hej

Gość gość
Nie ukrywam że jestem w stresie , :(