Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto sam kupił mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

Ile.mieliscie lat? Ile zarabialiscie? Nie zalujecie tego? Ciężko żyć i spłacać kredyt? Jak to zrobi przy 2 tysiącach?

Gość gość
Ja jeszcze nie kupiłem ale już odlozylem na mieszkanie. Mam 30 lat.

Gość gość
2000 wystarczy ale trzeba mieszkać z rodzicami i z dekadę odkładać.

Gość gość
Mieliśmy po 32 lata, nie nie żałujemy, zarabialismy razem 1 tys złotych i 2600 euro , miesiecznie, kredyt wynosil 180 euro miesiecznie :) Nie było cięzko. Sprzedalismy z 220 % zyskiem ,kupilismy za gotówke następne, które obecnie wynajmujemy. Na dziś mamy kredyt na dom , rata kredytu 560 euro, zarabiany ok 4400 razem .

Gość gość
miałem 34 lata, zarabiałem tyle ile zarabiam, czyli ok. 5000. rata to 1800 plus 700 czynsz niby nie żałuję, ale nie powtórzył bym tego, wolałbym być wolnym człowiekiem a nie uwiązanym kredytem na 30 lat. Teraz boję się rzucić robotę, której nie cierpię, a nie mam widoku na inną, bo mam kredyt na karku i zero oszczędności. Gdybym miał zrobić to jeszcze raz to bym się nie zdecydował. Wolałbym wynajmować i bezstresowo jeździć po świecie

Gość reset to gość
Na początek może to być mieszkanie z rynku wtórnego. Zalety - jest tańsze i często z lepszą lokalizacją. Mnie takie właśnie mieszkanie pomogła znaleźć firma http://www.per-modum.pl/ która nie od dziś zarządza wieloma warszawskimi osiedlami i doskonale wie kto chce sprzedać mieszkanie.