Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba mam prawo czuć się zawiedziona?

Polecane posty

Gość gość
Nie o wygląd chodzi bo akurat bardzo o siebie dbam i jestem szczupla.On twierdzi ze nie jest takim typem człowieka którego kręcą wyjazdy,wyjścia.On wie ze to normalne ze kobieta tego chce ale jego interesuje tylko wyjazd na działkę na wieś.Twierdzi ze tylko tam się resetuje robiąc cos wokół.Ja za to koszmarnie się tam nudze bo naprawdę dla kobiety nie ma tam nic do roboty,a nie ma tez warunków żeby sobie na kocyku odpocząć.Ale on nie Szukał kompromisu.W d***e miał to ze ja chce z nim gdzieś pojechać po być sam na sam,odpocząć.Nawet w rocznice.To niech sobie teraz siedzi na działce do bólu.

Gość gość
Rozumiem chodzi Ci o typowy wyjazd w jakieś inne miejsce niż działka. A wiesz że nawet na działce można miło i przyjemnie spędzić czas we dwoje tylko jeśli oboje się o to postarają i wszystko zorganizują. Ja akurat zrobiłbym wszystko abyś się nie nudziła i była zadowolona ze wspólnie spędzonego czasu. Wszystko zależy od organizatora;)

Gość gość
No właśnie.Zależało mi żeby w końcu pierwszy raz od 2 lat pojechać gdzieś razem,gdzie nie byliśmy.Marzylam żebyśmy razem lazuli wieczorem po plaży na przykład.Na tej jego działce ciągle siedzi jego ojciec tam się nie da odpocząć ani być samemu.Poza tym obiecywał ze inaczej spędzony rocznice a dostalam tylko okropne słowa.Przykre zostać tak potraktowanym

Gość gość
Ach rozumiem to trzeba było mu powiedzieć że chciałabyś być z nim sama i tak właśnie spędzić czas bez innego towarzystwa. Powiedzieć co leży na sercu tylko delikatnie bez unoszenia się i dążenia do kłótni. Gdybym go znał porozmawiałbym z nim. Nie masz nikogo kto mógłby Ci pomóc?

Gość gość
ale ja od dwóch lat mu to tłumaczyłam,serio.Dziś tez,on ma to gdzieś.Jego mama tez mu tłumaczyła ze trzeba czasem gdzieś się ruszyć chociaż na jeden dzień,a nie tylko siedzenie w domu.Nic z tego.No trudno,kijem Wisły nie zawrocisz.Patrząc na to ile ma innych wad takich jak hazard to nie powinno być mi szkoda.

Gość gość
14.50 Jeśli nie macie dzieci to czas ułożyć sobie życie i żyć pełną piersią Coś jest na rzeczy ale nie wiem co, ciężko ocenić.

Gość gość
Autorko brawo! Bardzo dobrze zribilas, nie ma co błagać ksieciunia. Zycze Ci tylko, zebys była twarda jsk bedzie chcial wrocic(a na prwno będzie, bo przeciez bylo mu wygodnie) i nie wierzyla w bajki, ze sie zmieni. A faceta znajdziesz. Ja znalazalm w wieku 31 lat-pierwszy normalny mezczyzna w moim zyciu, jestem bardzo szczęśliwa, a wcześniej 4lata siedzialam z nierobem, ktorego utrzynywalam a ktory i tak mnie zostawił jak w koncu znalazł prace.

Gość martusietks
Takiego z******tego faceta zostawilas podaj mi numer do niego to sie z nim zgadam bo szukam chlopaka. Ja niecierpie nigdzie wychodzic nie lubie zadnych imprez. jestem nudziazem wole w domu siedziec to bedziemy idealnie do siebie pasowali:))

Gość gość
Haha a będziesz go utrzymywać? Bo wiesz jego wypłata idzie głównie na bukmacherke :)

Gość gość
15.32 Pewnie sobie poradzi najważniejsze aby siedział w domu i obserwował wyniki meczów:D

Gość gość
Bukmacherka lekka praca jest. Takie panny jak wy nie potraficie zrozumieć i docenić że jak dobry jesteś w tym to dużo forsę można na tym zyskać. Bez odcisków na rękach czy innych wypaczen korporacyjnych po 8 godzinnym dniu pracy. Forsa jest najważniejsza. Zapewnia wolność i miłość, nie tylko fizyczna. Tylko prawda jest trudna do zaakceptowania i ma tylu oponentów. Szkoda chłopaka bo trafił na głupia dziewczynę.

Gość gość
póki co ma tylko dlugi,nigdy nic nie zarobił i tydzień po wypłacie juz dziaduje i wszystko było na mojej głowie...no rzeczywiście interes zycia

Gość gość
16.21 Nie słuchaj tych wszystkich specjalistów to nic innego jak nałóg z którego ciężko się uwolnić a to że raz zarobi tyś czy dwa to nic w porównaniu z tym co traci

Gość martusietks
Dajesz mi do niego kontakt? Skoro nie jestescie razem to ja moge go przygarnac poplace mu dlugi bo mam sporo kasy i bedziemy razem w domu zyc nigdzie nie wychodzac

Gość gość
Oooo jakbys poplacila długi to byłby z Ciebie zadowolony :) aż do momentu kiedy nie narobi na drugi dzień kolejnych :)

Gość martusietks
Tez lubie grac w hazard tym sie dorobilam duzej kwoty pieniedzy wiec niech autorka poda mi jego dane

Gość gość
16.42 na pewno na hazardzie takie bajeczki to opowiadaj swoim dzieciom:D

Gość martusietks
Dawaj ten numer jak nie jestescie razem ktos inny skorzysta:*

Gość martusietks
I tez na przekretach ale nie bede ci mowila jakich

Gość gość
Trudno przyznać że można się na tym dorobić i to nie tylko długów. Jednak trzeba mieć trzy rzeczy realnosc spojrzenia, opanowanie i szczęście.

Gość gość
16.52 juz czesc prawdy powiedzialas i tak jeszcze duzo ukrywasz. wniosek ze to jednak nie na hazardzie:)

Gość martusietks
Widzicie jakie baby sa p****amr niektore! Grzecznie chce kontaktu do chlopaka tej autorki postu a ona milczy. Ma nadzieje ze jeszcze beda razem?!

Gość gość
16.57 Masz tyle kasy i co żaden Cię nie chce to co z Tobą cos nie tak? Może Oni są małżeństwem i póki co są w separacji

Gość gość
Jesteś taka desperatka ze chcesz zeby podać Ci publicznie numer do obcego faceta? :D

Gość martusietks
A co ci zalezy?skoro nie jest twoj? Mozesz mi go na maila wyslac marta1990@o2.pl Po prostu lubie facetow leniow i tyle mozna z nimi 24/h siedziec i sie fajnie nudzic

Gość martusietks
A baby takie sa nie oddadza nikomu faceta nawet jak sie rozstali!

Gość gość
Nie wierze hhahahhahaha

Gość martusietks
I nie wierz bo to jest wkret xd Czyli dalej go kocha i ta autorka jest pierdnieta na umysl. Na 100% wroca do siebie i bedzie znow to samo bedzie jego blagac o powrot i facet wygra

Gość gość
wczoraj przestan sie uzalac nad soba i wyjedz sama albo z kolezanka!! a on niech siedzi sam w domu ze swoim piwskiem

Gość gość
Nie będę o nic błagać :) mam to gdzieś,jakoś mi go w sumie nie brakuje.