Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora praca?

Polecane posty

Gość am_Dyzio
autorko tematu, Kocham Cię

Gość gość
Planuje prace na zmywaku lub w maku czytać nie potraficie?

Gość gość Piotr
Zostań striptizerką Kocico najdroższa.

Gość gość
W maku możesz pracowac na 1,5 etatu , ja tak robilam i wychodzilo prawie 2 k miesiecznie poza tym wiadomo ze zaplaca

Gość gość
Idz do tego makdonalda a kiedy beda ci kazali szorowac kible na kolanach to przy okazji ci wsadza

Gość gość
Co mi wsadzą?

Gość gość
przepracujesz kilka lat w maku to cie pozniej wszedzie przyjma bo bedziesz wiedziala co to ciezka praca. Choc bedziesz klepala biede nie oszukujmy sie

Gość gość
W mcdonalds trzeba z********ac jak maszynka , przerw praktycznie nie ma wiec 1,5 etetu ciezko by bylo. Grafik niby luzny ale kierownika chuj obchodzi ze nie chcesz noca pracowac..

Gość gość
Mam do wyboru pracownik restauracji i pracownik sprzatajacy? Co lepiej

Gość gość
Pracownik sprzatajacy to wiadomo, sprzata caly obiekt stoly zmywa podlogi kible itd duzo chemi sie do tego uzywa z tego co wiem ale mysle ze to lepiej wybuerz to

Gość gość
To mysle ze zostane pracownikiem sprzatajacym. Ciezkiej pracy sie nie boje.. ale sie jeszcze zastanowie przez weekend

Gość gość
Problem jeszcze w tym ze dojazd tam zajmuje 30 minut autobusem plus prawie 40 minu pieszo musze isc bo nie ma bezposredniego polaczenia ale to i tak najlepsza opcja

Gość gość
23:12 na zmywak niech Pani nie idzie bo szef będzie Panią molestował

Gość gość
Nie mówiłam ze to mi przeszkadza ale tak jak pisalam ide sprzatac w maku

Gość gość
idź do maca, praca na zmywaku to najgorszy syf

Gość gość
Najlepiej pracuj w uk na zmywaku jak masz za grosze z********lac to lepiej tam Tutaj co ? Poz********a sz pare lat w maku a potem do konca zycia jako kasjerka w biedronce

Gość gość
Do biedronki mnie nie przyjeli, nie znam jezyka , wiec bede pracowac w maku w polsce nie widze w tym nic zlego pracowac tam sprzatajac dlugie lata na 1,5 etatu da sie wyzyc

Gość gość
Wcale nie chce z********ac sprzatac w maku za grosze ale nie mam wyjscia

Gość gość
Znam panią która właśnie sprząta w mcdonaldzie od 19 lat! Jak zaczynala miala 24 lata ! Wyobrażasz to sobie tyle lat z********ac za minimalna bo na tym stanowisku nie ma mozliwosci podwyzki! Zastanow sie dwa razy!!

Gość gość
Mnie to nie zraza moglabym to robic cale zycie wazne ze jest pewny zarobek

Gość gość
calr zycie ciezko harowac za 1,5 k powodzenia.. pozapierslasz w tym maku sama zmienisz zdanie jak sie dowiesz jak to jest . Myslisz ze dlaczego ludzie pracuja tam srednio kilka msc? Bo sie nie da dluzej wytrzymac. Niewolnicza praca niz nie masz z zycia.0

Gość gość
23:55 autorko tematu piszesz ze moglabys to robic cale zycie; nie boisz sie ciazy z jakims klientem?

Gość gość
1) Na zmywaku napracujesz sie jak dzika swinia. Jak maja duzy ****** jest to restauracja to praca jak przy tasmie tylko 10 razy ciezsza. Co chwila musisz wkladac do palet naczynia, po 2 minutach wyciagac i a piac to samo. W miedzyczasie w zlewie bedzie stos garow ktore musisz ogarnac, duze patelnie umyc, posortowac, wyjac umyte naczynia i wysuszyc sztucce i tak dalej. W lato upal jak cholera. Praca na kilka godzin tygodniowo dla studenta jak nie ma wyjscia, ale nie na stalo. Nie polecam. 2) W MC Donaldsie malo placa za godzine, zalezy jakiego bedziesz miala szefa, ale generalnie da sie wytrzymac. Zwykle robisz wszystko: w kuchni (zwykle nakladasz mrozonki na piec i robisz z tego rozne kompozycje, trzeba byc szybkim): w lobby (wtedy zbierasz tace na zewnatrz, sprzatasz stoliki i czasami toalety tez), na kasie (jest ok, najgorsze sa rozne kody i rabaty, ale mozna sie nauczyc). 3) Jako pokojowka - to zalezy w jakim hotelu. Jak jakis 3 gwiazdkowy to robisz prawie wszystko. Nawet w 5 gwiazdkowym praca jest wymagajaca (tylko na filmach wydaje sie za ladnie chodza w fartuszku i nic nie robia). Decyzja nalezy do ciebie :-) Lepiej idz dalej do szkoly i szukaj sobie czegos innego chociaz w recepcji, bo w tych wspomnianych pracach to nie zarobisz. A jak bym miala juz wybrac to poszlabym do maka, bo przynajmniej masz urozmaicenie i lepiej ciebie traktuja (na zwywaku i jako pokojowka to jestes zwykla poslugaczka).

Gość gość
Ale mam na mysli prace na sprzataniu w mcdonalds.

Gość gość
Wie ktos dokladnie jak wyglada takie sprzatanie w maku nie jako zeykly pracownik?

Gość gość
Taki pracownik tylko jednym sie zajmuje- sprzątaniem. I tak caly dzien wiec troche monotonnie bo zwykly pracownik tez sprzata ale jeszcze obsluguje kase i przyrzodza jedzenie . Tak 12 godzin dziennie sprzatac wszystko to slaba sprawa ale skoro chcesz to smialo. Powiem tylko ze ludzie zostawaija po sobie obrzydliwy syf . Przy sprzataniu toalet przyda sie brak odruchu wymiotnego, choc sprzatanie stolow i zaplecza jest baaaaardzo ciezkie

Gość gość
Bedziesz musiala kilkanascie razy dziennie sprzatac kible a niestety szoruje jes sie na kolanach a wtedy wspolpracownice beda ci wsadzac kij od mopa co niestety jest w ich zwyczaju... coz trzeba sie orzyzwyczaic

Gość gość
Sprzatanie kibli w maku to tragedia. Gorzej niz w szalecie publicznym, bo przeplyw ludzi jest ogromny i jak wiadomo wiele chodzi tam tez dla samego skorzystania z kibla. Zwykle jest tak, ze pracownicy jak maja lobby to musza tez sprzatac kible (zmiana papieru itp.) ale najgorsza robote zostawiaja dla sprzataczek. Dziwczyno masz 20 lat, czy naprawde nie mozesz poszukac sobie lepszej pracy? Idz na ekspedientke do odziezowego, Rossmana, gdziekolwiek. Nawet do maka ale nie na strikte sprzataczke. Cen sie troche, sprzatanie zawsze znajdziesz.

Gość gość
Nie mam innej możliwosci niz sprzatanie w maku niestety :/ ewentualnie jeszcze tak jak pisalam wczesniej zmywak lub pokojowka jednak sprzatanie w maku wydaje sie najlepsza opcja gdybym miala wyjscie to bym tego nie robila:/ czyli generalnie sprzataczka w maku ma jeszcze gorzej niz zwykli pracownicy?