Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na kilku randkach z arabem i żałuję... :(

Polecane posty

Gość gość

Co prawda było to dość dawno, ale do dzisiaj czasami nachodzą mnie wyrzuty sumienia i żałuję tego. Spotkaliśmy się kilka razy, pogadaliśmy, potem się trochę całowaliśmy, jednak z mojej strony nie zaiskrzyło bardziej i zerwałam z nim wszelkie kontakty. Do niczego poważnego nie oczywiście nie doszło. Dodam, że on był moim pierwszym z którym się całowałam i wcale mi się nie podobało... I moje pytanie. Czy powinnam o tym mówić mojemu przyszłemu facetowi? Wolałabym nie :/ i czy powinnam się tego wstydzić? :/ Proszę o wypowiedzi zarówno kobiet jak i mężczyzn. Jaki macie stosunek do relacji Polka - Arab.

Gość gość
Uczciwość by wymagała by być z ukochanym szczerą. Z drugiej strony Polka po murzynie lub arabie jest u większości facetów całkowicie skreślona i znam takie przypadki z mojego otoczenia. Z kolejnej strony do niczego nie doszło, czyli nie dałaś się ciapatemu zaliczyć, więc i tak jak to się mówi pół biedy.

Gość gość
Niby z jakiego powodu miałabyś o tym mówić? Gdyby był Polakiem to też byś to podkreślala? Rozliczanie z takich rzeczy jest żałosne.

Gość gość
dziś Jeżeli planujesz z kimś całe życie to de facto inwestujesz całego siebie w ten związek. Ryzykujesz całą swoją przyszłością angażując się, a więc co za tym idzie masz PEŁNE PRAWO znać przeszłość seksualną i obyczajową partnera/partnerki. Wierz mi, że porządne osoby z tym problemów nie mają.

Gość gość
Też słyszałam takie opinie, że jeżeli Polka była z arabem/murzynem jest skreślona ale to chyba tylko dla jakichś prawiczków lub zakompleksionych ciot? No sorry, ale co tu ma do rzeczy narodowość, kolor skóry? Jak facet "zaliczy" murzynkę czy azjatkę to jest zaje*istym gościem i w ogóle król życia. Żałosne...

Gość gość
A po co opowiadać o poprzednich facetach, kimkolwiek by oni nie byli?

Gość gość
W takim razie każdy facet powinien zapisywać sobie w dzienniku każdy szczegół wszystkich lasek które bzykal bo kobieta ma prawo wiedzieć.

Gość gość
Dziękuj Bogu, że ten Arab cię nie wy/dup/cył. Nic nie mów nowemu partnerowi, bo nie masz się czym chwalić. Arabowie to bydło.

Gość gość
W ogóle bym chciała o tym nie mówić. Zawsze mogę powiedzieć, że z kimś się tylko całowałam i tyle. Wątpie, żeby mój przyszły facet chciał oglądać zdjęcia jakichś facetów z którymi się spotykałam... Tym bardziej, że nigdy nie byłam w żadnym poważnym związku i z nikim nie spałam...

Gość gość
Ja uważam, że zanim jesteś sama możesz spotykać się i całować z kim chcesz. Jak kiedyś będziesz w związku to wtedy powinnaś być lojalna i uczciwa wobec partnera, ale opowiadać o byłych nie ma potrzeby.

Gość gość
21:52 Ale pierdolenie...my wiążąc się ze sobą stworzyliśmy coś zupełnie nowego w naszym życiu i mnie jego przeszłość nie interesowała, on w drugą stronę też nie wie o różnych rzeczach ... A w ogóle odkąd kilka randek i całowanie z kimkolwiek można nazwać przeszłością seksualną????

Gość gość
dziś Mówię ci, że znam z osiedla dziewczynę co z czarnym kręciła i serio żaden facet jej nie tyka. Faceci z kobietami po czarnych czy ciapatych mają przerypane bardziej niż one same. Co do facetów to Musiał (aktor) pokazał się ostatnio w dwuznacznej fotce z czarnoskórą aktorką i też go polki ostro zjechały na fejsie.

Gość gość
Napisałem sporo prowokacji i podszywów, że aż mnie dziw bierze, ze ludzie to jeszcze czytają i komentuja albo nie rozpoznają, ze to ja sam sobie komentarze do moich postów pisałem

Gość gość
dziś Też kiedyś miałam identyczne podejście, ale wszystko się zmieniło jak zaraziłam się brodawczakiem. Dziś chcę wiedzieć o przeszłośc***artnera i powiem więcej to moje i jego święte prawo znać przeszłość seksualną.

Gość gość
Autorka ma klasyczny problem z dupy :D Poszłaś z tym kolesiem w trakcie związku z obecnym partnerem? Nie? To o co chodzi? Po co mu taka wiedza?

Gość gość
Pisałem i piszę sobie sam komentarze a wy to łykacie jak pelikany

Gość gość
To świadczy tylko o poziomie Polaków. Nie kazdy czarny czy arab to patol z getta albo kozojebca. Ogarnijcie się ciemniaki.

Gość gość
gość dziś [22:00 Nie, no byłam sama i dalej jestem. Po tym arabie oczywiście spotykałam się na randki, ale z nikim się już nie całowałam.

Gość gość
gość dziś Pisałem i piszę sobie sam komentarze a wy to łykacie jak pelikany Wypad z mojego tematu!!!

Gość gość
Od całowania się nie zarazisz chorobą weneryczną, więc nie pojmuję, po co partnerowi opowiadać o jakiejś randce ileś lat temu. Co on będzie z tego miał? A jak dziewucha ma wyrzuty sumienia, bo się tylko z kimś całowała, to chyba w życiu nie miała poważniejszych problemów?

Gość gość
dziś Nikt wam nie broni pieprzyć się z czarnuchami i ciapatymi, ale z łaski swojej jak już raz wleziecie do tego bagna to z niego już nie wracajcie. Innymi słowy jak raz się zmurzynisz czy zarabisz to umawiaj się wyłącznie z nimi, a jak już musisz i szukasz frajera Polaka który cie po tych przygodach zaakceptuje, to jego świętym prawem jest wiedzieć, że się z tymi prymitywami umawiałaś.

Gość gość
22:04- ok, przyjęliśmy do wiadomości że to może być prowo, ale może ten temat kiedyś wygugla kolejna cnota z problemami z d**y i przynajmniej sobie poczyta, jak bardzo się z niej śmiejemy :D

Gość gość
Żałosny polaczek bo Polakiem tego nazwać nie można. Czym się różni arab od tanich pustaków które ******ie po kiblach? Ty się tłumaczysz z nich? No tak pewnie tutaj wszyscy świeci i seksu nie uprawiaja łatwego :D

Gość gość
22,06 kretynka

Gość gość
Polki to dziw'ki. Walą się z elementem społecznym żyjącym z socjalu i po cichu kibicującym ISIS. Do Niemek mam większy szacunek, bo jednak większość tych kobiet mimo, że rozwiązłe to puszczają się ze swoimi, a nie z turasami. W Niemczech żadna szanująca się kobieta z turasem się nie pokaże, a Polki.... szkoda gadać. Traktują siebie same i swoje ciała jak śmietnisko.

Gość gość
dziś Brawo! Podpisuję się pod tym oburącz! Szacun!

Gość gość
oczywiscie ze kazdy ma OBOWIAZEK znac przeszlosc seksualna partnera/ki. Na zachodzie to standard i albo sie to akcpetuje albo nie, badania ch. wen. tez tam sa normalne, przed seksem, dalej myslicie ze jak sie akceptuje kogos i kocha to zycie ulozy sie szczeliwie albo wierzcie w bajki ze ch. wen, nie istnieja taaak :O

Gość gość
Arab itp...będzie cudowny dla ciebie urodzisz dzieci i gdy podrosną zabierze je do swego kraju . np. córkę lat12 i odda innemu jako żonę. A ty zostaniesz podaną bo nie opuscisz sama dzieci a jego bracia będą cię gwalcić i bić !

Gość gość
Wy wszyscy jesteście normalni? Ktoś się dawno temu całował z Arabem, a wy uważacie, że to to samo co seks i że ma się komukolwiek tłumaczyć? Leczcie się:D