Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Żona chce na pokaz

Polecane posty

Gość gość

Mam 42 lata, 2 córki w wieku 11 i 13 lat, mam także piękną żonę. Jestem dość zamożny, mam kilka interesów i zatrudniam blisko 400 osób. Moim córką i żonie niczego nie potrzeba, rozpieszczam je, ale... Moja żona od paru lat od kiedy znacząco rozwinąłem swoje interesy popadła w dziwny stan. Chce jakby to powiedzieć ... sygnalizować swoją pozycje (czyli moją defacto) przed innymi, namawia mnie do przebudowy domu, do kupna najnowszych, najbardziej luksusowych aut terenowych, żeby wszyscy widzieli. Żeby nie było ona ma takie ale po ch... jej 3 takie auta jednocześnie jeśli 1 człowiek może jeżdzić tylko 1 jednocześnie. Gdy wracam do domu czasem chce mi się płakać, wiem ,że to co powiem jest bez serca ,ale moje uczucie wygasło... 0 przyzwolenia na apodektywizm, gdyby córki były dorosłe rozwiódł bym się z nią. Ona ma to co przyrafia się 1 osobie na 10000 osób a nie docenia tego... kiedyś była inna. Moje życie choć fantastycznie materialnie jest koszmarem osobowo-uczuciowym przynajmniej od 5-6 lat kiedy to znacznie rozwinąłem swoje interesy... kiedyś ona była inna...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować