Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, chłopak zaproponował Wam związek

Polecane posty

Gość gość

, akceptujecie go i zostajecie parą. Kiedy dochodzi do pierwszego pocałunku między Wami?Czy tego dnia, w którym zostaliście parą czy później i jeżeli później to jak długo czekałyście na pierwszy pocałunek?

Gość gość
Pocałował mnie ok. jeden miesiąc po zaproponowaniu mi związku. Przez ten miesiąc chodziliśmy tylko za rączkę, a na powitanie i pożegnanie cmokał mnie w policzek. Wstydził się pocałować mnie pierwszy raz, a ten pierwszy pocałunek jest bardzo ważny gdyż przełamuj***ariery i zmniejsza dystans. Dopiero na prywatce, gdzie spożywaliśmy alkohol, on mnie pocałował, ale tak naprawdę to ja sprowokowałam pocałunek. To ja pierwsza zbliżyłam usta do jego ust. Na szczęście zrozumiał o co chodziło. Potem to już codziennie się całowaliśmy. No i dochodziły do tego pieszczoty. Z dnia na dzień były one coraz bardziej odważne.

Gość gość
Mnie pocałował zanim zostaliśmy oficjalnie parą

Gość gość
14.00 Zapytał się czy może Ciebie pocałować, czy zrobił to z zaskoczenia?

Gość gość
Nie zapytał, ale nie byłam zaskoczona bo wyraźnie się przymierzał

Gość gość
Ohyda jak można całować obcego faceta co ma żonę /;

Gość gość
o czym ty mówisz?

Gość gość
Jak tak lubi obcych to jej sprawa niech swojego cmoknie od czasu do czasu bo wredny coś jeździ taki samotny /;

Gość gość
mowa chyba o zwykłych parach, nie kochankach

Gość gość
mówię o sobie bo co !..lubię się całować /;

Gość gość
14.00 Tu esox lucius. To ja pytałem się o to czy on pocałował z zaskoczenia. Kolejne zdanie o żonatym facecie to nie mój tekst. Kurczę, w młodości byłem jednak ofermą gdyż wstydziłem się spytać dziewczyny o pocałunek. Bałem się też pocałować z zaskoczenia. Wszystkie moje nieliczne zresztą przygody z dziewczynami czyli te pocałunki i obmacywanki były w takich sytuacjach, że nie musiałem się o to pytać. To były jednoznaczne sytuacje gdy oboje tego chcieliśmy i bez słów się rozumieliśmy. Jednak wcześniej gdy nie miałem żadnego doświadczenia w tych sprawach było kilka sytuacji kiedy to byłem z dziewczyną sam na sam i sytuacja wskazywała na to, że ona chciała się całować. Gdybym poprosił o pocałunek, wyraziłyby zgodę. Gdybym zrobił to z zaskoczenia to też na to by pozwoliły. Nie miałem jednak tej zdolności do rozpoznania sytuacji i strach przed odmową pocałunku wygrywał.