Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to nieprawda?

Polecane posty

Gość gość

Sztuki ****ają się za lepszą torebkę za Szybszy hajs droższe buty Nie wiem po co im 40 par Skoro każda z nich i tak idzie na skróty Oddają ciało za szmalec chama co zaproponował im bal na Bahama Moje słońce wskazuje mi drogę Nawet jeśli trochę gorzej opala One w tym czasie drinki i plaza Ja planty i studio Dźwiękowa fala Żar tropików Warszawa, Ursynów Keep the change, suko Mnie wydawaj Barwa jest ostra jak tajska szama Ile zrobisz żeby pić szampana Stań na głowie Naga Tańcz kankana Poźniej powiesz: byłam naj****a sesje- foto Kojarzę foto Żeby skojarzyć nie trzeba być bystrym Kwituje twoje wakacje uśmiechem szkoda że sztucznym jak twoje cycki Nie wiesz kim jestem Sprawdź teledyski Moje pocztówki z WWA wyspy Fala przychodzi tutaj niespodziewanie Gasi ludzkie nadzieje jak iskry Jeden na milion Indywidualiści Wyjątek potwierdza regułę wszystkich Pierwsze z dumą Duo dla korzyści Mimo to bez zbędnej napinki Za dużo tuszu Za duzo szminki a za mało tuszu mam by spisać myśli Zero skrupułów mam By napisac prawdę HIFI, to co nas różni od innych

Gość gość
Warto iść w zaufanym gronie wszyscy wokół tu grają feir paru sprzeda cie tutaj za drobne nie trzeba ofert i sześciu zer każdy jeden, mistrz marketingu nie widzi ciebie,wie co warte zysku ogarniaj lepiej gardę na ringu jak dwójka cwaniaków kartel na winklu plotki krążą jak HIV po k*****h każda z nich wie jak w prawdę się ubrać znajdź różnice między prawdą a Bradą(?) to nie ważne bo całujesz ją w usta skażone dusze i brudne dłonie wszyscy niewinni jak noworodek zamiast środka się ocenia powłokę komu chcesz ufać? jak nie ufasz sobie czasami pada jedno słowo za wiele lecimy lekko jak balon z helem im bliżej gwiazd dalej na ziemie zawsze po krzyku następuje milczenie mówimy więcej niż chcemy powiedzieć by później w kolejce stać po przebaczenie nie masz czasu? bo stoje za ciebie nie masz czasu (ta) musisz lecieć nie opuszczaj grawitacji lekcji nie odpuszczaj nigdy no mercy świat cie policzy czas pokaże błędy i głębokie rany słowa tną jak żyletki my czy świat to jest niebezpieczne ty czy ja kto będzie mądrzejszy w dna wpisana chęć zemsty mimo wszystko nie wyciągaj zawleczki..

Gość gość
Kepasa?

Gość gość
HIFI BANDA