Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi taka jedna, ale mam wątpliwości

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się taka jedna koleżanka w pracy. Często gadamy, śmiejemy się. Na pewno mnie lubi. Wiem też, że nawet bardzo mnie lubi i chciała by coś więcej. Oboje nie należymy do tych najpiękniejszych. Mam natomiast wątpliwości. Pracuje z nami taki chłopak, bardzo przystojny. Fajny chłopak poukładany, ma bardzo piękną dziewczynę. Ale jego obecność w biurze dała mi dużo do myślenia. Otóż ta moja koleżanka bardzo lubi z nim rozmawiać. Może go nie kokietuje, ale ja schodzę na drugi plan. Nonstop do niego zagaduje, a do mnie mało co. Dąży do kontaktu wzrokowego z nim, śledzi go wzrokiem. A gdy go nie ma, wtedy ja jestem jej głównym "celem". Może robi to podświadomie, ale to trochę tak jakbym był zabawką. Jak wchodzi lepsza to się ją odstawia w kąt. Tu nie chodzi o to, że ma ze mną cały czas gadać. Ale jeżeli nie ma tego chłopaka w biurze to 70% rozmów jest ze mną, a jak jest to 20% to ewidentnie coś nie halo. (I nie nie mają zawodowo wspólnych tematów). Czy w ogóle się angażować, bo sygnały takie od niej i jej koleżanki płynął. Ale ja mam coraz większe wątpliwości. A może to ja przesadzam.

Gość gość
Może chce w tobie wzbudzić zazdrość?

Gość gość
Wątpię, bo ona zupełnie o mnie zapomina. Tak to by przynajmniej dyskretnie spoglądała na mnie, na mają reakcję. A tu zero interakcji wzrokowej przez 95% czasu. A te 5% to już służbowe + jakaś gadka na odwal się, jak widzi, że nie jestem do niej wylewny. Ja to raczej odbieram jak romantyczne wojaże (choćby tylko jej w głowie) mojej koleżanki: "Przyszedł ładny chłopak, to lecę do niego zagadać, bo fajnie by takiego mieć". Tak to widzę i nie wróży to nic dobrego dla "nas" - jakiekolwiek te "nas" miałby to szanse.

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Czy kolezanki imie nie zaczyna sie na litere P przypadkiem?

Gość gość
Wygląd jest ważny ale haryzma inicjatywa bardziej bądź przebojowy przerwij im te pogadanki przynaniej próbuj taki przystojny traktuje kobiety jak zmienne rękawiczki pokaż jej cos więcej możesz, mieć szanse

Gość gość
Działaj. Ona go nie kokietuje, piszesz że wiesz, że chciałaby z tobą coś więcej :)

Gość gość
Koleżanka z pracy ma chłopaka, ale widzę, że to ja podobam jej sie znacznie bardziej niż jej chłopak. Jestem dużo przystojniejszy wysoki i szczupły.

Gość gość
To po cholere jej i sobie glowe zawracasz... Jak zajęta to wyluzuj. Karma wraca.