Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak seksu w zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Jestem razem z moim chlopakiem 3 lata . Mamy po 22 lata . Z każdym rokiem coraz gorzej jezeli chodzi o seks . Teraz sie kochamy raz w miesiącu. Ja dostaje juz białej gorączki przez to bo tez mam potrzeby i mam ochotę na mojego chłopaka . A on co ? Mówi wiecznie ze zmęczony . Ma prace na dwie zmiany to czasami rano go obudze zacznę sie do ngo dobierać a on mnie odpycha i mówi ze śpiący, chce sobie pospać przed praca. A po pracy jak wraca z pierwszej zmiany to tez tak samo mówi . Jestem załamana. Próbowałam go zachęcić ubierając pończochy , ladna bieliznę a jak on mnie w tym zobaczył to odrazu zakomunikował ze nic nie będzie . Ja się go pytam czemu , nie pociągam cie ? Powiedzial ze pociągasz bardzo ale on chyba na takie rzeczy jest za stary. Raz jak mu zrobiłam masaż to sie przekrecil i zasnal. Śpię specjalnie czasami w samych stringach aby go podkusic a on tylko na mnie spojrzy i nic więcej. Jak juz dojdzie co do czego to szybko dochodzi i nie ma ochoty na więcej. Seks trwa wtedy ze 3/4 minuty . Jego wieczne wymówki to zmęczony, śpiący, nie chce mi sie , za stary jestem na to. Dziewczyny ja przez to placze i popadam w kompleksy :(. Doradźcie cos. Mam go zostawić ? Nie chce. To tylko seks ale seks tez jest cementem w związku . Kocham go :(

Gość gość
Może to chwilowy kryzys? Może źle się czuje albo faktyczni jest przemeczony? Ja jestem mężatką, mam dzieci już duże i na przestrzeni lat też były kryzysy, ale zawsze wszystko wracalo do normy i seks jest chociaż 3 razy w tygodniu. Nie wyobrażam sobie na stałe seksu raz w miesiącu a tym bardziej w tak mlodym wieku, na etapie chodzenia. Fakt, że ja nie mieszkalam z mężem przed ślubem, ale nie mogliśmy się od siebie oderwać przy spotkaniach, pierwsze lata po slubie podobnie, a Wy tacy mlodzi ... :-( Jeżeli to nie minie to jednak nie ma sensu taki związek.

Gość gość
Twój partner jest zużyty. Jak chcesz dobrego seksu to powinnaś znaleźć innego. Z tego związku już nic nie będzie, bo się wypalił.

Gość gość
Właśnie razem mieszkamy od roku ale nigdy tak nie bylo. Z każdym miesiącem coraz gorzej. Od poczatku tez nie potrafił sie odemnie odkleić aż se przypomnę taka noc gdzie sie kochaliśmy 7 razy.. Ech to byly czasy.. A potem to zelzalo i jakos tak coraz mniej , coraz mniej..

Gość gość
wypaliło się.

Gość gość
22 latek i już czuje się wypalony? Hahahah... w jego wieku to mogłem trzy razy pod rząd.

Gość gość
mogłeś ale nie miałeś z kim i pewnie dalej nie masz ty nałogowy koniobijco

Gość gość
dziś Mam już 42 lata, 12 letniego syna, ale masz rację jestem prawiczkiem i nigdy nie miałem z kim tego robić :D

Gość gość
Ćwicz trochę i popraw wygląd swojego ciała a się powinno poprawić.Zrob seksowny taniec, zabierz na spacer gdzieś gdzie nie ma ludzi i zróbcie to w plenerze, zrób loda z lizaniem jajek. Wymyśl coś nowego i zaskakującego.

Jego wieczne wymówki to zmęczony, śpiący, nie chce mi sie , za stary jestem na to. x Pogadaj z nim szczerze, jaki ma problem, bo powyższe wygląda na zwykłe wykręty. Zwracaj uwagę, czy mu staje, jeśli nie, to jest coś mocno nie tak. Swoją drogą, jeśliby przyjąć, że obecna praca wywołuje aż takie przemęczenie i stres, na pewno trzeba myśleć o jej zmianie, szkoda zdrowia.

Gość gość
Hahaha To facet powinien inicjować takie rzeczy. Opcje są dwie...albo ma kochankę i przestalas mu się podobać, albo faktycznie bardzo przemęczony ale ile można być zmęczonym? Żeby chociaż raz w tygodniu nie móc uprawiać seksu? No ewentualnie jest prawiczkiem ale z tego co piszesz to ta opcja odpada. Porozmawiaj z nim szczerze.

Gość gość
dramat w tym wieku ja mam 40 lat i zawsze moge oby jak najdluzej i zawsze mi sie chce to zalezy od poziomu testosteronu ma niski wiec nic nie zrobisz taki typ ja mam wysoki dlatego zawsze mi sie chce

Gość gość
idz z nim na badanie krwi do labolatorium i zaznacz poziom testosteronu zeby zrobili na czczo trzeba rano zrobic i bedzie jasne norma jest od 8 do 12 jak mu wyjdzie ponizej to wszystko bedzie jasne jezeli lubi rywalizacje i jest typem dominanta to wa wysoki testosteron jezeli nie jest takim typem to pewnie ma niski dlatego mu sie nie chce

Gość gość
"Labolatorium"! :-D :O