Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie po stosunku w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem w 12 tyg. Dzis rano po stosunku mialam sluz z krwia i teraz mam plamienia przypominajace koniec okresu. Miała ktoras z was podobnie, i co mowil wasz lekarz. Do swojego nie moge sie narazie dodzwonic. Oprocz tych plamien nie mam zadnych dolegliwosci. Zero jakikolwiek boli.

Gość gość
Po co uprawiasz seks jak jesteś w ciąży. Jak urodzisz to wrócisz do współżycia

Gość gość
Pochwa jest rozpuchniona w ciąży mogło dojść do podrażnienia przez penis. Mi też się takie coś zdarzało po stosunku.

Gość gość
11:45 a po co się seks uprawia glupoty wypisujesz , gdyby miała zagrożoną ciąże to chyba by lekarz coś powiedział i zabronił a zdarzyło Ci się wcześniej czy dopiero teraz w tym 12 tygodniu? po stosunku czy badaniu ginekologicznym może się zdarzyć ale jak się martwisz to podjedź na izbę

Gość gość
Tu autorka. Zdarzylo sie pierwszy raz po stosunku. Ciaza nie jest zagrożona i nie mam przeciwwskazan do sexu .nie mam zadnych boli. Wystarcza sama wkładka. Wlasnie czytalam ze moze tak sie zdarzyc. Napisalam juz do swojego lekarza i czekam. Na izbe jak pojade to beda chcieli zostawić, a jestem sama z dzieckiem. Gosc a jak u ciebie wygladalo te plamienie.

Gość gość
Zawsze jest ryzyko ciaza to taki stan w ktorym w ciagu kilku godzin moze byc ze stanu "wszystko dobrze "do ciezkiej patologii. To slowa mojego gina. Seks w ciazy to ryzyko. Ja nie ryzykowalam bo bym sobie nie darowala ze przez chcice stracilam dziecko. Moj maz tez byl tego zdania. Skoro plamisz po stpsunku idz do dr i odpusc sobie bzykanie. Chyba ze seks jest dla ciebie waznienszy od dziecka

Gość gość
Nie kazdemu facetowi mozna wytlumaczyc, ze w ciazy seksu mniej albo wcale dla dobra dziecka. Zrobilam ze swoim przerwe na 5 dni, mnie nie brakowalo, bo libido mam w ciazy jak na razie zerowe, ale on byl straszny, wsciekal sie o byle goowno, robil docinki, klocil sie o bzdety itd. No to dla swietego spokoju sie godze, spusci sie i od razu aniol. Autorko, na wszelki wypadek idz do lekarza i skontroluj, czy wszystko z dzieckiem ok. Mnie czasami po boli brzuch, ale nie plamilam nigdy.

Gość gośćto ja666699987
Nawet zwierzęta nie bzykaja się gdy są ciężarne, k***a do końca życia trauma bo od ********* n i a nie żyje dziecko. Powstrzymanie się bo po co robić sobie problemy i stresy? To tylko sex a życie dziecka ważniejsze skoro zdecydiwaluscie się na nie to jesteście dojzali i raczej problemu nie będzie, mężczyznę można zaspokoić ręką albo ustami. Powodzenia trzymam kciuki oby było wszystko ok

Gość gość
Ale macie beznadziejnych fagasow dla ktory h spuszczenie sie jest wazniejsze od zycia dziecka. Ciekawe jakby po seksie np doszlo do krwawienia i lrzedwczesnego pprodu np w 20tc. Ale co idiotom tlumaczyc. Taki maz to do kitu predzej czybpozniej pojdzie na boki. Zal mi was.

Gość gość
No jestem w szoku. Moj nigdy by sie tak nie zachowal. W drugiej ciazy kochalismy sie raz na 3 miesiace,nic nie mowil,wiedzial ze nie mozna to nie mozna. Ludzie !

Gość gość
W normalnej ciąży seks nawet jest potrzebny. Każdy zdrowy człowiek go potrzebuje.

Gość gość
Jak było krwawienie to lepiej zrezygnować na jakiś czas z seksu powiedz o tym lekarzowi bo może to zagrozić dziecku

Gość gość
Jak wcześniej było poronienie też lepiej nie uprawiać seksu

Gość gość
Ale jesteście głupie ;) kto Wam powiedział że seks zagraża ciąży? W każdym poradniku, stronie dla przyszłych mam pisze że jeśli ciąża nie zagrożona i nie ma przeciwwskazań to można a nawet trzeba. Mój gin mi mówił na początku ciazy: witamina s i kwas foliowy. Dziecko podczas seksu lubi bujanie i odczuwa też pozytywnie kobiecy orgazm. No ale dla niektórych seks widać to tylko reprodukcja ;) w takim razie żałujcie bo seks potrafi być bardzo przyjemny :P

Gość gość
Seks w ciąży nie zawsze służy. Czasem może zaszkodzić. Ja w ciąży uprawiałam seks normalnie i wszystko było ok. Po 28 tc trochę po seksie stawiał się brzuch ale było ok,szyjka długa dr powiedział ze ok. Aż nagle w 34 tc po sensie dostałam skurczów i nie dało się ich zatrzymać. Trafiłam do szpitala i w 35 tc urodziłam wcześniaka. Musialam dostać sterydy na rozwój płuc. Nie mogę sobie darować ze przez moją chcice odebrałam dziecku kilka tak cennych tygodni życia prenatalnego. Gdybym mogła cofnąć czas.....

Gość gość
Up

Gość gość
Ktoś się wypowie?

Gość gość
Co dla kogo ważne czasem lepiej tego nie robic

Gość gość
Byc może trochę za ostro i zrobił się krwiak. Póki co tydz bez seksu i powinno sie wchłonąć. Idz do lekarza zrobi usg i sprawdzi czy jest ok. Zawsze możesz jechać do szpitala i powiedziec ze jesteś w I trymestrze i plamisz.

Gość gość
Temat jest z lipca więc zapewne wszystko już dawno jest jasne.