Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co osiagnelyscie w wieku 30 lat

Polecane posty

Gość gość
W wieku trzydziestu lat prócz wielu rzeczy materialnych dorobiłam się.. drugiego życia :)

Gość gość
40 metrowe mieszkanie od rodziców w centrum Warszawy, dobra praca (10 k netto) i bogaty mąż :D

Gość gość
W wieku 30 lat mam męża, dziecko, dom wybudowalam, mam pracę.

Gość gość
Męża 2 dzieci pracę :-)

Gość Człowiek nikt
Tylko dyplom magistra, ale nic mi to nie dało bo drzwi do pracy jak były zamknięte tak pozostały. Jestem zerem bez dorobku.

Gość gość
2 kierunki studiów ( licencjat z administracji, mgr prawa), praca biurowa, dość dobrze płatna jestem zaręczona w szczęśliwym związku, trochę przeżyć typu podróże, miłości itd., lepiej wyglądam i chyba jestem całkiem ładna (dla mnie to osiągnięcie bo kiedyś byłam gruba i wygladam o wiele gorzej). Mieszkania własnego jeszcze nie mam, ale wszystko przed mną ;) Dzieci mieć chyba nie chcę, choć za mąż ciesze się, ze wychodzę

Gość gość
Aha i co ważne niby nie mam mieszkania, ale i nie mam kredytów, więc jestem na plusie ;)

Gość gość
Wy podsumowujecie życie mając dopiero 30 lat, a człowiek często żyje 80 albo więcej

Gość gość
A poza tym wymieniacie osiagniecia typu praca , mąż, dziecko, czyli takie typowe rzeczy, które się " ma " w pewnym wieku, ale nie liczy się tylko sam fakt bycia mężatką czy posiadania pracy, ale też ważna jest jakość tego małżeństwa, czy zawodu. Największe osiagniecie to bycie szczesliwym czlowiekiem, a nie pozory bo malzenstwa tez bywaja nieudane

Gość gość
Wiesz , dla niektórych osób właśnie dom czy rodzina jest osiągnięciem, nie tylko kwestie zawodowe, ważne żeby być usatysfakcjonowanym tym, co się posiada i właśnie być szczęśliwym, ja nie mam skończonych studiów chociaż bardzo chciałam to cóż - od zawsze nauka szła mi ciężko, z językami tez kiepsko, ale za to nigdy nie miałam problemów żeby znaleźć prace i już od liceum zarabiałam na siebie; uważam, ze to co w życiu nam „wychodzi” to już jest osiągniecie

Gość gość
tryn 13 fekalny tutaj bzdety wypisuje ha ha ha :D :D :D mitoman milioner ha ha ha spadaj trynie na drzewo ha :D