Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta jest w stanie się związać z facetem którego nie akceptują

Polecane posty

Gość gość

Jej koleżanki

Gość gość
To zależy z jakiego powodu

Gość gość
a to koleżanki będą z nimi żyły?

Gość gość
Tak

Gość gość
Dawno temu w czasach szkolnych mój kolega poznał dziewczynę. Oni chodzili z sobą za rączkę. Całowali się. Sęk w tym, że ta dziewczyna nie podobała się chłopakom z naszej paczki gdyż nie grzeszyła urodą ,a do tego była mała, gruba, w okularach. Na jednej z imprez powiedzieliśmy koledze, że ona nam się nie podoba i że stać go na ładniejszą dziewczynę. No i nasz kolega wkrótce zerwał z tą swoją dziewczyną. Miał wyrzuty sumienia gdyż ona mu wyznała miłość. Wiem, że nie ma tu czym się chwalić. To nie było zachowanie fair z naszej strony. No ale młodzi i głupi byliśmy wtedy.

Odpowiadając - tak. Moja wola i dobro ponad wolę i dobro grupy, w takim przypadku.

Gość gość
W takich sytuacjach nie należy się odzywać. Moja mama miała podobna sytuacje. Jej koleżanka z paczki miała chłopaka, powiedziały jej ze brzydki, ma brzydkie wąsy i w ogóle be. No i zerwała z nim i co. Teraz wszystkie mają mężów i dzieci a tamta została stara panna i zdziwacxala (prawie 60lat). A ten facet podobno porządny, pracowity naukowiec z rodziną. Wiec nie rozumiem na h. się wtrącać.

Gość gość
15.13 Mój kolega znalazł sobie ładniejszą dziewczynę, od tej z którą zerwał pod presją kolegów. Ta jego druga dziewczyna okazała się latawicą. Powiedziała, że nie wyobraża sobie życia spędzonego tylko u boku tylko jednego faceta. Chodziło o to, że ona miała potrzebę zmiany co jakiś czas partnerów seksualnych. Zerwała z nim po roku czasu. Żadna strata. On poznał kolejną dziewczynę i ta okazała się tą właściwą. Została jego żoną. Nie znam natomiast losów tej nieurodziwej dziewczyny, z którą kolega przez nas zerwał.

Gość gość
Głupi ten co słucha głosu grupy nie mają własnego zdania.