Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27tzwtruskaweczka

40 dniowy post eksperyment kto ze mną

Polecane posty

życzę Ci powodzenia dziewczyno, przepraszam za to co pisałem wcześniej, dla kobiet bardziej wskazana jest dieta węglowodanowa ze względu na hormony... ja osobiście schudłem 40kg stosując dietę ketogeniczną bo jestem endomorfikiem i muszę unikać cukrów /węgli/ jeżeli chcę mieć szczupłą sylwetkę i brak problemów z hormonami... mi ketoza służy, ale to jest bardziej dieta dla mężczyzn, ja bym Ci szczerze proponował diete właśnie dr. Dąbrowskiej oraz bardzo polecam Ci kanał na youtube Grzegorza Ślężaka a woógle to polecam Ci diete bananowo-morelową bogatą w potas, magnez etc. trzym się i przepraszam za poprzednie wpisy, widzę że jesteś jednak rezolutna dziewczyna i odpisujesz bez hejtu a to cenię, hej :)

Gość truskaweczka27ona
gość: nie są solone :D ej... :D masakra zobacz co to możesz kupić kosztuje ok 10 zł za paczkę :D Co robię? Tajemnica państwowa:) Jestem tylko trybikiem w wielkiej machinie. cwaniak 84 :) Kulturka to podstawa :D

Gość gość
Czy to praca fizyczna czy biurowa? Nie przepadam za orzechami i rodzynkami. Po orzechach zawsze mam problemy jelitowe.

Gość gość
zacznij cpac momentalnie schudniesz

Gość truskaweczka27ona
Dziś głodówka Piję wodę, kawę ( co prawda z mlekiem) i słodką herbatę. Wszystko Nic dziś nie zjem usmiech.gif Waga 90,5 kg. Ciekawe co pokaże rano Czuję się dobrze a nawet można powiedzieć że bardzo dobrze. Kiedy rezygnuje się z jedzenia człowiekowi zaczyna być zimno przy takim upale to po prostu coś pięknego usmiech.gif

Gość truskaweczka27ona
gość - nie będę brać przykładu z ciebie :D

Gość truskaweczka27ona
03.08.2018 znów głodówka? Wczoraj tak świetnie mi poszło że aż nabrałam ochoty na więcej DZIŚ: kawa z mlekiem i kostką cukru Nie chce mi się jeść więc chyba nie będę jadła. Zdenerwował mnie wczoraj mój M. Mówię mu a może kupilibyśmy dziecku nutellę? A on nie, bo ty mu zjesz. Ja taka zdziwiona. A on mówi no bo ty to dużo jesz. W dwa dni potrafiłaś zjeść taką nutellę. Bardzo zakłuło. Fakt 100 lat temu tak było. Jadłam nutellę na śniadanie obiad i kolację i myślałam że kalorie to kalorie i że jak się dodatkowo poruszam to nie przytyję. No i fakt nie tyłam ale i nie chudłam. Nawet jeśli nutelle jadłam z waflami ryżowymi to ta szklaneczka faktycznie pękała w dwa dni. Po tym tekscie M, zupełnie odechciało mi się jeść. A skoro nie chce mi się jeść to po co się zmuszać? Nie ma sensu. Myślę że nawet gdyby głodówka przedłużyła się do 3 dni to nic złego. Przy takiej nadwadze jak moja to nawet wskazane. Taki zapas tłuszczu jest że spokojnie WAGA: 89,8 kg spadek: -0,7 kg. Wspaniale SAMOPOCZUCIE Zauważyłam że jak jestem głodna, mimo picia kawy robię się szybciej senna. Mam mniej siły na ruchy ale umysł działa powiedziałabym nawet jaśniej. Uczucia zimna nie odczuwam no bo jak w taki upał Męczą mnie kłótnie. Nie chce mi się reagować na zaczepki. Zauważyłam że jestem spokojniejsza wewnętrznie i silniejsza psychicznie :) To zdecydowany plus głodówki :)

Gość truskaweczka27ona
04.08.2018 Kilka łyków szejka truskawkowego. To wszystko. Może jakieś 200 kcal? dużo wody RAZEM: 200 kcal WAGA: i teraz najlepsze waga wskazuje... 88,9 kg ! Dawno już nie widziałam takiego wyniku SAMOPOCZUCIE: Mam może trochę mniej siły ale ogólnie to super. Myślenie jakby jaśniejsze. Zadowolenie z siebie jest niewiarygodnie dopingujące. Spać mi się tylko chce bardziej niż zwykle Coraz bliżej mojego celu - 83 kg. Kiedy na wadze pojawi się 83 będzie to oznaczało że wyszłam z fazy otyłości I stopnia i jestem w fazie nadwagi. Nie brzmi to dobrze ale już lepiej Następnym takim celem będzie 71kg. I wtedy moja waga osiągnie normę. Bardzo bym chciała do końca tego miesiąca ważyć 83. Normalnie aż się palę żeby taki wynik zobaczyć )) Ciekawe ile mi to zajmie i czy zmieszczę się w celu do końca mojego postu

Gość gość
Ale ta gruba autorzyca się rzuca jak wesz ba grzebieniu... Gruba i bezczelna, pyskata-najgorsze połączenie

Gość truskaweczka27ona
Cwaniak 84 wiesz jaka jest różnica pomiędzy Tobą a mną? Że ja mogę schudnąć w każdej chwili i być piękna a jak ktoś jest brzydki i chudy to nic mu nie pomoże, rozumu też nie dasz rady sobie dokupić czy wyćwiczyć niestety. Szkoda mi Ciebie naprawdę szkoda. Współczuję Ci bo pewnie jesteś bardzo samotny/a skoro tyle wątków tu dodajesz. Gdybyś spróbowała coś poczytać czegoś się dowiedzieć i jakieś mądre opinie wstawiać to zyskałabyś przyjaciół a tak masz samych wrogów. Nie wiem czy wiesz ale negatywne myślenie innych nawet "przez internet" wpłynie na twoje porażki życiowe i pogłębi twoja samotność... Weź się w garść biedaku.

Gość truskaweczka27ona
Baba pyskata zwojuje pół świata :D

Gość gość
Ty najpierw zwojuj własny tłuszcz, świat w drugiej kolejności, antypatyczna słonico :/

Gość truskaweczka27ona
Dziś waga wskazuje 88,5kg! Coraz mniej mnie jest Fajnie :)) 4 kg w 8 dni.. nieźle co? Nie jestem głodna. Wczoraj zjadłam banana piłam kawę i słodką herbatę. Czuję się świetnie.

Gość truskaweczka27ona
Hejterzy mnie nakręcają :D serio. Mam takie coś " a zobaczysz że potrafię " :D Jakby mi słodzili coś typu na pewno schudniesz trzymam kciuki albo nie przejmuj sie uda ci sie to bym miala mniej motywacji :D Dziękuję wam za motywację!

Gość marawstala
Dwa tygodnie na poście dr Ewy Dabrowskiej i bedziesz zadowolona : )

Gość gość
Przeczytalam Twoj temat i wypowiedzi autorko. Uwazaj na obwisla skore to raz, dwa to ruch! Trzy efekt jojo cie czeka bo uwazam,ze zbyt drastyczna dieta, no i maz z ta nutella... niezle musialas jesc skoro tak ci dogryza-mowi w sumie prawde.

Gość ona27truskaweczka
Nie boję się obwisłej skóry, bo jestem młoda i nie mam tendencji do obwisania skóry dbam bardzo o skórę. Jojo też się nie boję. Bo wiem że dieta to styl życia. Co do męża i kom o nutelli, to fakt - jadłam za dużo ale nie można powiedzieć że się obżerałam, zresztą to teraz nie ma znaczenia. Nie zamierzam już wracać do "nałogu" nie ciągnie mnie do słodyczy. Nauczyłam się odróżniać głód fizyczny od emocjonalnego. Głód fizyczny objawia się bólem poniżej mostka, narasta stopniowo, burczy, a po jedzeniu ustępuje, i czujemy szczęście, da się go zaspokoić zdrowym jedzeniem. Głód emocjonalny objawia się smakiem na coś, np na czekoladę, nie towarzyszy mu ból żołądka, nie burczy, nie ustępuje po jedzeniu słodkości tylko dalej jest ochota np na słoną kanapkę, po jedzeniu ma się wyrzuty sumienia- głód emocjonalny oznacza samotność, i chęć przytulenia, zaspokojenia emocji których nie mamy na codzień - uszczęśliwienia. Stąd też była moja ochota na nutellę i jedzenie szklanki w dwa dni- jak komentował mój M . Niestety nie powinien mimo wszystko mówić w ten sposób bo nasze zachcianki, otyłość żon, nałóg czekoladowy- to wszystko przez facetów przez to że nie czujemy się kochane, że nie ma akceptacji, że życie nie układa się tak jak powinno. Gdyby te otyłe kobiety miały od początku kogoś przy sobie przyjaźnie nastawionego to nie byłoby takich problemów, nigdy by nie przytyły do takiego stanu. Oczywiście nie mówię że tak jest w każdym przypadku, ale z moich obserwacji wynika że w większości przypadków tak jest. Za otyłością stoi nieudane życie emocjonalne.

Gość gość
cwaniak 84 dzięki za motywację :D - udowodnię Ci że się mylisz i pięknie schudnę :):)

Gość Zsazsa
Autorko powodzenia

Gość gość karina V
A nie łatwiej zastosować po prostu Foreverslim obok normalej diety i systematycznie ćwiczyć.?

Gość gość
gość karina V dziś ten kurwa jak filip z konopii po miesiacu wejscie smoka

Gość gość Magdalena V
Ja odchudzam się drugi miesiac stosując Foreverslim w połączeniu z dietą. Jak na razie 10 kilo mniej. Uważacie ze to dobry wynik?

Gość gość
I właśnie przez takie różne wynalazki można sobie w bardzo łatwy sposób rozwalić układ trawienny i później niezależnie co zjemy to nasze jelita będą się buntowały i będą nam dokuczać różne zaparcia czy wzdęcia. Całe szczęście można się z nimi uporać przyjmując Intestę, wtedy i my odetchniemy i nasze jelita.