Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet koziorozec

Polecane posty

Gość gość

Czy moze ktos podzielic sie doswiadczeniem w kwestii mezczyzny spod znaku koziorozca? Spotykam sie od pół roku z jednym. Czlowiek zagadka, milczacy i skryty

Gość gość
Właśnie,człowiek bardzo skryty,milczący.Ciężko do niego dotrzeć i komunikacja z nim jest bardzo ciezka.Nie lubi się podporządkowywać,ma na wszystko wywalone,widzi tylko siebie i swoje potrzeby.Lubi jak się wokół niego skacze i nie potrafi się odwdzięczyć Momentami bardzo kochany,a za chwile zupełnie obca,podla osoba

Gość gość
ale to takze pasuje do mnie raka

Gość gość
Robi krok do przodu a potem dwa do tylu. Ma dni kiedy milczy bez powodu

Gość gość
Przeważnie ludzie o ciężkim charakterze, skryci i mało rozrywkowi, ale ambitni, pracowici i z zasadami. To nie typ faceta co skacze z kwiatka na kwiatek, jak już znajdzie swoje miejsce na świecie ma raczej stały światopogląd. I z pewnością nie da sobą kierować.

Gość gość
Oni nie lubia wulgarnych i krzykliwych kobiet. Preferuja kobiety skromne i ciche

Gość gość
Pierwsza odpowiedz wypisz wymaluj,mój ex i mój szwagier.Odradzam faceta z tego znaku

Gość gość
Skryty, milczący, czasami nie wiadomo jak dotrzeć i o co chodzi, trochę egoistyczny i pewny swoich racji, nie umie przyznać się do błędu...dla rodziny poswiecilby wszystko, pracowity, ambitny, rozważny, uczynny, pomocny, koleżeński, świetny ojciec, dobry kochanek. To mój mąż :-)