Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak ktory mi sie podoba podrywa inną

Polecane posty

Gość gość

A mi jest przykro, nie wiem co mam ze sobą wtedy robić :(

Gość gość
Ja podrywałem zawsze wszystkie w pracy albo raczej one mnie bo wyglądam niby na śmiałego a jestem niesmiały

Gość gość
21:44 serio? To skoro one ciebie podrywaly to co musialaby robic kobieta abys zwrocil na nia uwage?

Gość gość
21.44 gdzie pracujesz?

Gość gość
Widocznie tamta bardziej jest w jego typie. Tak bywa, pogodz się z tym i szukaj innego.

Gość gość
Wiem co czujesz..jestem dokladnie w tej samej sytuacji. Za nia skacze jak pies a dla mnie jest wrecz niemily. Jest to strasznie przykre

Gość gość
21: 44 w burdelu.

Gość gość
Miałem podobną sytuację. Podobała mi się długonoga i długowłosa 19 latka, która przyjechała na dwa tygodnie do moich znajomych. Znałem ją jeszcze z czasów dzieciństwa.Miałem u niej duże szanse na intymną przygodę z nią .Do czasu. Poznałem ją z moim kumplem. On jest cholernie przystojny. Gdy tylko go zobaczyła od razu przestała zwracać na mnie uwagę. Oni zaczęli się spotykać. Unikała mnie od tej pory. Zwierzyła się mojej znajomej, że planuje noc w hotelu z tym moim kumplem i że jest bezpieczna gdyż bierze tabletki antykoncepcyjne. Czułem się podle. Odrzucenie boli, ale w takich okolicznościach odrzucenie jest szczególnie upokarzające.