Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikt tu nie pisze o Korze

Polecane posty

Gość gość
dziś - jakie brednie? Celebryci zarabiaja pieniadze o jakich sie normalnym ludizon nie sni.. Wojewódzki na mc miał 180 tys zł. Piosenkarka Kozidrak w sezonie koncertowym 250 tys na mc. a moga jeszcze wystepowac w reklamach..

Gość gość
Kora nie koncertowała tak często jak Kozidrak czy Rodowicz, a w ostatnich latach chorowała więc tym bardziej.

Gość gość
gość dziś z Dziennie? A domyśl się, ile dni zdjęciowych rocznie miała ?

Gość gość
Okropne te komrntarze. Odeszla wszechstronnie utalentowana, madra kobieta. Spiewala, pisała, malowała. Ale wy nie wiecie kto to, bo nie disco-polo.

Gość gość
w must be the music zarobiła 200 tys, znalazłam ze w np. roku 2011 zarobiła łacznie za kocerty 500 tys, kolejny rok był gorszy bo "tylko " 200 tys. Jej majatek i tak powinien byc potęzny, wielomilionowy, jak od wielu lat zarabiała tyle. Co innego, jakby zdobyła popularnosc zaraz przed chorobą... Do tego wplywy ze sprzedazy pły, wywiadów, innych programów, reklam... JPRD

Gość gość
Zdaj sobie sprawę, ze artyści mają większe koszty życia niż statystyczny Kowalski! Choćby agenci, wizaż etc.

Gość gość
Poza tym nie sądzę żeby cała kwota szła do kieszeni artysty. Tam jest jeszcze sztab ludzi.

Gość gość
oczywiscie ze cała kwota idzie do artysty, ona przeciez tak musiała zarabiac dziesiatki lat w sumie, co ci artysci z tym robia... JPRD normalna osoba to by tego nei wydała do końca zycia. Przeciez jak sie ma kilka milionów na koncie, to sam procent z tego to jest kilkaset złotych dziennie! Celebryci zarabiaja taka kase, ze nikt chyba inny więcej nie zarabia. Najlepsi aktorzy na zachodzie typu George Clooney zarabiaja za udział w jednym filmie nawet 20 mln dolarów.

Gość gość
Taaa, cała kasa idzie do artysty.:D Weźcie pod uwagę, że artysta musi opłacić sztab ludzi którzy współtworzą koncert.

Gość gość
Niektórzy chyba żyją jakimś mitem że polskie gwiazdy czy tam księżyce zarabiają jak gwiazdy z holiludu. To dopiero jprd przez wielkie j. Na ziemię zejdź. I na chuj zagladasz kobiecie która umarła w portfel? Z tego co wiem do dzięki niej inne kobiety dostały lek za darmo.

Gość gość
Nigdy specjalnie jej nie słuchałam, być może to błąd, bo wiele jej piosenek jest ciekawych i bogatych artystycznie, jej dzieła na pewno przejdą do historii. Była Wielką artystką, kompozytorką i autorką tekstów, potrafiła wspaniale śpiewać, miała naprawdę wielki talent. Myślę, że była i jest ikoną polskiej piosenki. Szkoda jej, była za młoda by umierać.. Była też wspaniałą kobietą i dobrym człowiekiem, była mądra, piękna i miała piękną duszę. Jej dusza nadal jest piękna i taka pozostanie.. już na zawsze, żegnaj Koro, spoczywaj w pokoju..:(:)

Gość gość
Zarobki artysty to zarobki artysty, a zarobki sztabu ludzi to zarobki sztabu ludzi. Jak Clooney dostaje 20 mln dolarów za film to tez przeciez z tego nie opłaca reszty aktorów, kosztów produkcji, itp. JEsli Kora powiedzmy z samych koncertow miałaby srednio 50 tys na mc, i tak przez całe dziesiatki lat, do tego wpływy z reklam, płyt, to jest potęzny majątek. Wokalistka była dobra, ale przegieła z ta zbiorka. A jak ktos publicznie zebrze o pieniądze, to musi sie liczyc z zaglądaniem do portfela.. :(

Gość gość
Żaden z artystów nie funkcjonuje sam, a kwota którą życzy sobie "na rynku" jest sumą żądań zespołu.

Gość gość
Dopiero z tego tematu się dowiedziałem że ona nie żyje

Gość gość
gość dziś Przegięła ze zbiórką.. hmm, może i była przebiegła, ale z drugiej strony każdy ma prawo prosić o pomoc, nawet finansową i nawet Donald Trump. A im bardziej bogaty tym bardziej żebrze.. ale nikt nie jest zmuszany do pomocy czy darowizny jeśli tego nie chce, a życie jest tylko jedno, dlatego skończyłam krytykować cokolwiek już dawno temu, chyba że głupotę i ograniczenie, to jeszcze nie i raczej nie spocznę nigdy :D Ale do rzeczy, przykładowo taka Ariana Grande doświadczyła wybuchu bomby na swoim koncercie w Kanadzie, rok później zorganizowała koncert charytatywny w Manchesterze z udziałem wielkich gwiazd. Oczywiście odbyła się również zbiórka pieniędzy na rzecz poszkodowanych rodzin ofiar, za każdy sms 5£..ciekawam ile kasy przekazała sama Ariana (z miliardowym majątkiem ojca, właściciela sieci star bucks ) i te obrzydliwie bogate gwiazdy na tyle współczujące w tej tragedii, że raczyły zrobić coś bez wynagrodzenia ;) To na tym zapewne zakończyła się ich "dobroć" jak znam ludzi. Im ludzie bogatsi, tym bardziej zachłanni i żerujący na innych ludziach, a w szczególności tych biedniejszych. Pewno nie wszyscy ale większość ;)

Gość gość
Jak zwykle wasze wpisy dotyczą pieniędzy.Przestańcie . Co wy wiecie na temat raka.Jeśli nie chorował ci nikt w rodzinie,nie zabieraj głosu.To jest straszna walka każdego dnia.Huśtawka! Była ciężko chora.Walczyła.Wydawało się,że pokonała to cholerne raczysko,ale niestety uderzyło" to" z wielką siłą znienacka i Kora już nie miała sił,organizm słaby,wyczerpany i pokonany. Uwielbiam Jej piosenki.Żal mi Kory.Płaczę.Była osobowością i wspaniałym człowiekiem.Współczuję bliskim i przyjaciołom.

Gość gość
Czytać tego ne mogę?przegięła ze zbiórką? NAGŁOŚNIŁA sprawę leku, który ratuje życie a jest niedostępny w Polsce i nieosiągalny dla większośći ludzi? Prosiła o pomoc nie tylko dla siebie ale i o wpłaty dla innych chorych...teraz już jej nie ma i problemy tego świata są poza nią. Niech spoczywa w spokoju.

Gość gość
Czy wy nie potraficie nawet zmarłemu dać spokoju? żałosny narodzie,wstyd ,nawet umarłego z grobu wyciągniecie by mu dokopać słownie.