Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krepuje was to ze jestescie ladnymi kobietami?

Polecane posty

Gość gość

bo mnie zaczyna to meczyc , wiem ze pora pozna a ja kieliszeczek wina wypilam i naszly mnie mysli , ze mnie to juz meczy. te wieczne gapienie siena mnie nawet ostanio facet w metrze jak wysiadal to nachylil sie nademna i powiedzial , jest pani piekna kobieta niby mile ale taz kilka dni temu siedzialam w metrze , goraco , moalam wachlarz , sukienke , co jakis czas odrzucalam wlosy i widze jak sie gapia faceci moj maz kwituje to prostym - bo jestes piekna to sie gapia ale to jest uciazliwe

Gość gość
a zapomnialam dodac ze terz mam 42 lata , a gapia sie ciagle , mlodzi ze zdiwieniem raczej a starsi w moim wieku , wiadome jak

Gość gość
Latem zawsze się oblizuja oblechy. Wystarczy wystawić nogi. Poczekajmy do zimy. Wtedy zweryfikujesz swoje piękno gdy będziesz ubrana jak bałwan.

Gość gość
01:40 To, że ty wyglądasz brzydko w płaszczu (pewnie przez szerokie bary) nie znaczy że każda ma taki problem 🖐️

Gość gość
Uderz w stół. Bingo. Projekcja? Mało ci, bido?

Gość gość
Bieda to twój stan umysłu. I nie tylko. Kisielu z tej ekscytacji już masz kilo, przebierz się.

Gość gość
W każdym temacie zamierzasz mi odpisywać, bobku?

Gość gość
gość dziś no nie powiedzialabym ze to sa oblechy , raczej normalni faceci , wiekszosc jedzie do prcy z aktowka z laptopem ( w duzym miescie sporo ludzi jezdzi metrem aby nie stac w korkach godzinami) zima tez sie gapia , faktycznie mniej , bo wiadome , ze czasami czlowiekowi zmarznietemu tylko czubek nosa wystaje

Gość gość
A ty nadal zamierzasz obsesyjnie śledzić nasze tematy, kupo g****a spod słonia?

Gość gość
Nie szczękaj tyle. To ty bobie dziś wszczęłas g****oburze komentując coś co nie było z tobą związane. Więc odpowiedź brzmi Tak TAK. Doszłam.

Gość gość
Przestaniesz tu ustawicznie defekować to pomyślimy o szczekaniu. Serio kafeteria to nie kibel ani nie twój łeb. Chyba tego nie pojmuejsz. Jesteś tak bardzo niczym, że to aż zabawne :D Zero z fetyszem kału i pedofilii. Będzie ciekawie na twoim wallu na fejsie :* Przecież się nie wstydzisz swoich zainteresowań?

Gość gość
01:56 ty za każdym razem komentujesz treści z tobą niezwiązane. weź za siebie w końcu odpowiedzialność debilko do kwadratu. jakbyś miała komentować tylko siebie to byś musiała siedzieć z zamkniętą japą bo dopóki nie szczekasz to każdemu latasz koło interesu. jesteś jak gwałciciel zrzucający winę za gwałt na krótką spódniczkę psycholko 🖐️

Gość gość
#Ju tu? Noł łej!

Gość gość
No debil. Tyle na temat.

Gość gość
01:40 Taaa a w zimie to pewnie nie ? Też się gapią. Ja udaję, że nie widzę. Czasem tylko któryś jest bardziej odważnych i zaczepi.

Gość gość
Nie wiem. Mam to w d***e ogólnie.

Gość gość
To nie wiem jak Ty wyglądasz bo ja tez jestem ładna ale jakoś nie widzę zeby faceci sie oglądali albo mi mowili komplementy obcy faceci na ulicy

Gość gość
Ja to nigdy nie widzę żeby ktokolwiek podrywal te ładne kobiety na ulicach a takich wcale niemało chodzi.

Gość gość
Być ładną, to jedno, być seksowną, drugie. Za pierwszą nie latają, za drugą już się ślinią. Być seksowną dla facetów oznacza dziś tanią wulgarność. Dlatego współczuję kobietom, które się chwalą, że facet zaczepia na ulicy. No, jak się wygląda jak zdzira, to zaczepiają ;)

Gość gość
Ja też nie byłam swiadkiem takieho zajscia zeby ktos zaczepial ladną kobiete na ulicy chyba ze robotnicy cos tam powiedzą albo popatrzą

Gość gość
Wiesz brzydota tez wzrok przyciąga może dlatego się gapia

Gość gośćktos123123
Jak bym czytała o sobie!!! Czasem mam dosyć mało lbow sobie nie wykreca! Ja za piękność się nie uważam ale jestem atrakcyjna bardzo. Kochana ciesz się puki młoda jesteś zaraz starość i nikt już nie spojrzy, zawsze sobie to mówię jak mam dosyć tych adoratorow

Gość gość
oj oj hyba wczoraj o jeden kieliszek za duzo poszlo :) bo normalnie to nie napisalabym TERZ ( ale masakra ) nie ubieram sie wulgarnie , mam swoje paznokcie , swoje wlosy , swoje rzesy , nie mam powiekszonych ust i nie chodze na solarium , kiedys na imprezie sluzbowej kolega z pracy nabral odwagi i powiedzial ze jestem zawsze taka elegancka i jak wchodze do pomieszczenia to taka kobiecosc rozsiewam ( cokolwiek mial na mysli )

Gość gość
Jestem już przyzwyczajona, całe życie wszyscy na mnie się gapią, kobiety nie lubią mnie na dzień dobry, bo ich faceci widzą tylko mnie, wszędzie muszę udowadniać, że jestem też mądra, bo stereotyp, to ładna=głupia.Jest to męczące i z wiekiem się nie zmienia.Meczy dodatkowo, że otoczenie już wymaga ode mnie, że zawsze muszę wyglądać pięknie, a ja ostatnio lubię dresy, legginsy, tenisówki, japonki i słyszę : ona w tym wygląda też dobrze.Coraz częściej spędzamy z mężem czas w domu, na ogrodzie sami, bo tych złośliwości i przytyków od starzejących się koleżanek z coraz większymi brzuchami nie sposób słuchać.Ja też się starzeje ale lepiej, dbam o zdrowe jedzenie, o dobrą figurę, odmawiam sobie bez żalu tuczących rzeczy,alkohol tylko wino i jedna lampka,******** powietrzu sprawia przyjemność.Coz, życie pięknej kobiety nie jest takie słodkie jak myślisz kotku, za to fajnie spojrzeć na siebie w lustrze, fajnie robić zakupy, bo we wszystkim ładnie :).To na tyle.

Gość gość
To jest "to coś " i też mam to sobie. Jestem bardzo kobieca, figura klepsydry, a do tego mam pewność siebie na zewnątrz, a w środku ciepło i wrażliwość. To feromony kobiece tak działają, które posiadam, aż nadto.

Gość gość
gość dziś Haha, dokładnie! :D a te kretynki jeszcze się chwalą, że wyglądają jak k*rwy i faceci prawią im komplementy, co w ich wydaniu oznacza wprost 'chce r*chać' i nic poza tym :D mogą sobie myśleć, że piękne, kobiece, że feromony, a tak naprawdę tandeta i łatwość rzucająca się w oczy na kilometr. Chodząc po mieście widzę, za jakimi faceci się oglądają i jak tu co niektóre wyglądają tak samo, to poważnie, nie ma się czym chwalić ;)

Gość gość
11:11 Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga, Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!”

Gość gość
gość dziś oj widze kompleksiki sie odezwaly

Gość gość
gość dziś oj widzę, że typowe wyparcie prawdy poprzez atak na osobę, która je wyłożyła?

Gość gość
nie skrywajcie swego piękna kobitki , zimą też jakieś fajne portki obcisłe na pupcie przesłodkie mmm.