Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krepuje was to ze jestescie ladnymi kobietami?

Polecane posty

Gość gość
im bardziej zdzirowato tym lepiej, tym więcej komplementów i spojrzeń i tym bardziej rozbuchane ego oparte na babskim pustactwie

Gość gość
gość dziś atak ? gdzie ty tu atak widzisz ? i skad ta pewnosc ze to prawda? taka pewna jestes?

Gość gość
gość dziś Stąd, że jeśli nie wyczuwasz przesłania własnej wypowiedzi, to tym bardziej nie ocenisz się obiektywnie. I owszem, jestem pewna.

Gość gość
no to bys sie zdziwila , kiedys ciebie ta pewnosc zgupi

Gość gość
gość dziś ciebie już zg(ł)upiła, jak widać :D idź się lepiej pouczyć polskiego, zamiast d*pskiem świecić i się ekscytować komplementami od zboczeńców

Gość gość
gość dziś a jednak :o myslalam ze jestes bardziej inteligentna osoba i troche sie poprzekomarzamy a tu takie zaskoczenie , chamstwo i prostactwo jednak sie wylalo

Gość gość
gość dziś Zabrakło argumentów, więc jest prymitywny atak i manipulacja ponownie? :D Idź, dzi*eczko, idź na ulicę się ekscytować, najwyraźniej na nic więcej już cię nie stać

Gość gość
gość dziś ale rynsztok

Gość gość
Jako facet powiem tyle że kobietę elegancką, mającą wyczucie ubioru i godność, można minąć na ulicy ledwie parę razy w życiu. Reszta jest prymitywna, wzbudza tanie pożądanie i stąd uwaga płci męskiej. Nie pochlebiałbym tak sobie na miejscu kobiet, nie przypuszczam, by w gronie tu się wypowiadających była choćby jedna kobieta na poziomie ;) rzeczywistość jest brutalna, drogie panie

Gość gość
Może życie atrakcyjnej nie jest łatwe :) ja jednak wolę być ładna. Byłam ładnym dzieckiem, ładną nastolatką itd. Zawsze było mi z tym dobrze i potrafiłam to przakuć w korzyść dla siebie. Po prostu żyłam z przekonaniem że już na wstępie mam łatwiej... no oczywiście za wyjątkiem relacji z zawistnymi kobietami którchy parę mi się trafiło w życiu. Teraz mam ponad 40 i nadal mam poczucie własnej atrakcyjności. Mnie jakoś nigdy nie przeszkadzały wyrazy uznania ze strony płci przeciwnej. Dość szybko nauczyłam radzić sobie z natrentami. W całym swoim ponad 40 życiu zdarzyły się może 3 -4 incydenty które wzbudziły mój niepokój. Może dlatego że nigdy nie szukałam tanich podniet. A że jakiś mężczyzna spojrzy na mnie z zainteresowaniem... to mnie nie przeszkadza. Ostatnio zdarzyła mi się zabawna sytuacja. Na parkingu przed marketem podszedł do mnie nastoletni chłopak i mutującym głosem oświadczył że bardzo seksownie wyglądami. Chłopak był może z 10 lat młodszy od mojego syna. Słodkie... Reasumując drogie kobitki, oby tylko takie udręki nas spotykały i jak najdłużej.

Gość gość
daj na luz autorko, zwykla trolica , im bardziej bedziesz odpisywac , tym ona bedzie bardziej bluzgac , ten typ tak ma , jestem pewna ze brzydka szlora , samotna , siedzi i troluje na forum

Gość gość
gość dziś Być może i rynsztok, ale przynajmniej fakty z niego płyną :D

Gość gość
gość dziś jak mieszkasz w malej pipidowie , to pewnie trudno spotkac ladna kobiete , wiekszosc to wlasnie tak jak piszesz , tanie lalki w ciuchach z bazaru

Gość gość
12:10 Mieszkam w jednym z większych miast ;) Rejony są nieistotne, brak gustu i klasy jest cechą wspólną większości kobiet, nie wyłącznie polskich.

Gość gość
gość dziś no tak , tak , natomiast wy biedni mezczyzni jestescie zawsze eleganccy, elokwentni , zadbani i z olbrzymim gustem a te baby takie beznadziejne :o

Gość gość
Nie zmieniaj tematu, w tym wątku rozmawiamy o kobietach ;) Beznadziejne dla beznadziejnych, oczywiście

Gość gość
Ja nie mam tego problemu, bo urody jestem b. przeciętnej. Figurę może i mam, ale urodą nie grzeszę ;)

Gość gość
11:30pewnie przez takie "madralinskie" zołzy jak ty , ona woli nie spotykać się z koleżankami, typowy pasztet z ciebie i debilny, bo debilne są najczęściej pasztety i zazdrosne, na dodatek

Gość gość
Mnie to nie krępuje, nauczyłam sie to wykorzystywać i to teraz to Taka moja przepustka wszędzie, łatwiej osiągnąć wszystko

Gość gość
Tylko jak już osiągniesz wszystko, to zacznie się hejt i tzw dosrywanie.

Gość gość
Mogę dodać w temacie o kobietach i ich urodzie, że Polki nie umieją się ubrać ani o siebie zadbać, zwłaszcza te młode.Zero stylu, gustu, odpowiedniego doboru stroju do figury lub sytuacji.Jedt naprawdę wszystko, a na ulicach dno totalne, brzydota rządzi

Gość gość
daj nam swoje zdjecie pieknisiu

Gość gość
13.31 Nie dotyczy mnie to. Na szczęscie nie mieszkam w Pl

Gość gośćktos123123
Kochane brzydka pięknej nie zrozumie nigdy!!!! Nie kluccie się ją was rozumiem że zazdrościć ale to nic nie da i jest bez sensu. Ja też czasem mam dosyć tych zaczepek i spojrzeń ale wiem jak wiele kobiet chyba z 80%jest brzydkich lub porostu przeciętnych i wtedy to doceniam. Kochaj ie i akceptuję siebie i nie będzie problemu. Pozdrawiam cieplutko i całuski moje kochane kobiety, trzymajmy się razem i nie bądźmy sobie wrogie.

Gość gość
24:02 To raczej ty daj to zdjdcie, w końcu zobaczymy przeciętna kafeterianke co tak nie wierzy innym, bez hejtu oczywiście

Gość gość
Frustruje mnie to, że jestem brzydka. Mam wrażenie przez to, że jestem upośledzona. W końcu co to za kobieta co dla mężczyzn się nie nadaje.

Gość gość
Ładnych i z klasą nie zaczepiają, na ogół. Kiedyś mijałam dwóch mężczyzn i za plecami usłyszałam " i co się gapisz, nie twoja liga". Bardzo ładne kobiety przeważnie onieśmielają, co najwyżej ktoś się zagapi.

Gość gość
14:19 Może zamiast skupiać się na wyglądzie i podniecać jaka to jesteś piękna zadbaj o pisownię?

Gość gość
Tak jak piszecie, wulgarnosc dominuje. Z resztą z moich obserwacji juz młode dziewczyny się nie szanuja. Na imprezie taki facet zawsze znajdzie chętna na seks,nie musi się nawet wysilać, bo same się pchają. A jak jesteś nawet nie wiadomo jak ładna, a nie dasz to spadaj. Jest wiele równie ładnych, a przynajmniej nie trzeba się o nie starać tylko sa podane na tacy.

Gość gośćktos123123
15.33 dziękuję kochana postaram się pisać uważniej. Buziaczki i zadbaj o siebie a faceci i za tobą będą szaleć, miłego dnia i lecę słowik przewertowac hihi