Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawde uwazacie ze przy dziecku drinka nie mozna sie napic

Polecane posty

Gość gość

Naprawde tak uwazacoe? Zadnego drnika nie pijecie przy dziecku? U mnie jest prawie 30 stopni, dzieci sie bawia, ja je widze i popijam cole z wódką.

Gość gość
Przy takiej temp to się pije wodę z miętą, cytryna lodem.

Gość gość
tak samo moze sie stac jak bede trzezwa. Nigdy nic sie nie stal owiec nie strasz bo sie zesrasz

Gość gość
Pod warunkiem, że mąż nie pije.

Gość gość
Odrobinę tak, np białe schłodzone wino z lodem jak najbardziej, ale nie wódkę w takich temperaturach. Nawet mój mąż, kawał chłopa z mocą głową nie pija wódy przy takiej pogodzie, a ewentualnie jedno zimne piwko.

Gość gość
Dokładnie. Jak jedno z rodziców nie pije to nie ma przeciwwskazań :) a jeśli jesteś sama z dziećmi .. to jest oczywiste że jeśli czujesz się na tyle że jak wypijesz tego drinka to nie będziesz pijana i nie będziesz miała problemu z tym żeby zająć się dziećmi to nic zlego. Dokładnie dziecku może się coś stać nawet jak nic nie wypijesz .. ciężko zapanować nad każdą sekundą .. gorzej tylko jak po tym drinku się coś stanie bo wtedy na Ciebie krzywo patrzą

Gość gość
Wtedy nie słuchają tłumaczeń że nic nie czujesz po jednym drinku

Gość gość
Ja uważam ze przy dziecku jedna osoba powinna być trzeźwa. Gdy jestem sama nie popijam żadnego piwa, drinka itp. Uważam że jest to nieodpowiedzialne.

Gość gość
Przepisy wymagają, by jeden z opiekunów był trzeźwy, drugi może sobie wtedy leżeć nawet zarzygany.

Gość gość
Jednak to posiadanie dziecka to jakby więzienie... Dobrze, że nie mam dzieci. Popijam sobie 3 schłodzone piwko i mam na wszystko wy....ne Dla mnie bycie matką, to jak bycie cierpiętnicą, bo kuź.a nic ne można!

dziś tak samo moze sie stac jak bede trzezwa. Nigdy nic sie nie stal owiec nie strasz bo sie zesrasz x Ale o to chodzi tępa kretynko że jak cos sie stanie dziecku to pojedziesz pijana do szpitala? A gdyby coś się stało i okazałoby się że jedyny obecny w domu opiekun był pod wpływem alkoholu miałabys jaja jak berety. Nie rozumiesz debilko?

dziś Przepisy wymagają, by jeden z opiekunów był trzeźwy, drugi może sobie wtedy leżeć nawet zarzygany. x o to chodzi. Ale kretynka nie rozumie

Gość gość
Ja nie piję, bo nie lubię alkoholu, ale mój mąż spokojnie może sobie piwko lub dwa wypić przy dzieciach, nie mam nic przeciwko. Jak byłam małą to moi rodzice pili na ogniskach i takich tam i nie mam traumy ani nic się nam nie stało.

Gość gość
Racja ze może coś się stać nawet jak nie pijesz tylko czy tak samo bedzie to odbierane przez innych ??

Gość gość
wódka z colą to żaden drink pijusko :D

dziś Ja nie piję, bo nie lubię alkoholu, ale mój mąż spokojnie może sobie piwko lub dwa wypić przy dzieciach, nie mam nic przeciwko. Jak byłam małą to moi rodzice pili na ogniskach i takich tam i nie mam traumy ani nic się nam nie stało. x Nie chodzi o traume ale o to, ze jak babka siedzi z dziecmi sama i dziecku cos sie stanie i okaze sie ze była pijana ,może miec sprawę w sądzie.

Gość gość
gość dziś no tez o tym pomyslalam , wodka i to jeszcze z obrzydliwie slodka cola bleeeee rzyg

Gość gość
A ja pije z mężem spitytus z sokiem pomarańczowym ico wg was tez jestem zła a mamy 3 dzieci!

Gość gość
a ja denaturat i plyn Borygo , i co jestem lepsza od ciebie ha !