Gość Revela Napisano Lipiec 29, 2018 Cześć dziewczyny Czy któraś z Was stosowała CellReset? Jakie efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Lipiec 29, 2018 proszę nie reklamować trucizn, botku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 nie reklamuje, pytam o zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 G****o, tyle z mojej recenzji. Zmienilam nawyki zywieniowe sama. Nawet totalna ameba jest w stanie znaleźć informacje na ten temat w necie i dostać dokładnie instrukcje- jak to dla ameb intelektualnych- i postepować wg nich. Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 Płacic za cos, co mozna sobie zorganizowac samemu w jeden wieczór. Ja ci powiem, ze schudniesz 20 kg miesiecznie i ze przesle Ci na to magiczna recepte, zapłacić mi tylko 199 zl. Wchodzisz w to? Gwarantuje, ze znam osoby, ktore dzieki tej metodzie tyle własnie schudły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 17:54, oczywiscie zrobie najpierw piekna strone www na szablonie, napisze perswazyjne opinie innych klienetów i w to wejdziesz? Na takich naiwniakach wlasnie zarabiaja te firmy. Nie ma skuteczniejszego, bardziej trwałego odchudzania niż zdrowa dieta+ ćwiczenia fizyczne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malwina34 Napisano Lipiec 31, 2018 Zmiana nawyków super sprawa, aż się człowiek inaczej czuje jak zaczyna zdrowo jeść. I oczywiście z korzyścią dla ciała bo przy tym kilogramy lecą. Można też metabolizm przyspieszyć zieloną kawą, ja akurat mam w iqgreen i wtedy efekty lepsze będą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 2, 2018 można pomyśleć,nad zmiana nawyków żywieniowych, ale wszystko z głową albo z dietetykiem,ja pamiętam jak ja miałam problem z jelitami, jak zaczęłam stosować diete na własna rekę, to potem co prawda bardzo pomógł mi preparat intesta, ale i tak jak chce cos w moim żywieniu zmienić to tylko i wyłącznie ide do profesjonalisty tj dietetyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach