Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Revela

a gdyby tak zmienić nawyki żywieniowe????

Polecane posty

Gość Revela

Cześć dziewczyny Czy któraś z Was stosowała CellReset? Jakie efekty?

Gość gość
nie reklamuje, pytam o zdanie

Gość gość
G****o, tyle z mojej recenzji. Zmienilam nawyki zywieniowe sama. Nawet totalna ameba jest w stanie znaleźć informacje na ten temat w necie i dostać dokładnie instrukcje- jak to dla ameb intelektualnych- i postepować wg nich. Pozdro.

Gość gość
Płacic za cos, co mozna sobie zorganizowac samemu w jeden wieczór. Ja ci powiem, ze schudniesz 20 kg miesiecznie i ze przesle Ci na to magiczna recepte, zapłacić mi tylko 199 zl. Wchodzisz w to? Gwarantuje, ze znam osoby, ktore dzieki tej metodzie tyle własnie schudły!

Gość gość
17:54, oczywiscie zrobie najpierw piekna strone www na szablonie, napisze perswazyjne opinie innych klienetów i w to wejdziesz? Na takich naiwniakach wlasnie zarabiaja te firmy. Nie ma skuteczniejszego, bardziej trwałego odchudzania niż zdrowa dieta+ ćwiczenia fizyczne!

Gość malwina34
Zmiana nawyków super sprawa, aż się człowiek inaczej czuje jak zaczyna zdrowo jeść. I oczywiście z korzyścią dla ciała bo przy tym kilogramy lecą. Można też metabolizm przyspieszyć zieloną kawą, ja akurat mam w iqgreen i wtedy efekty lepsze będą.

Gość gość
można pomyśleć,nad zmiana nawyków żywieniowych, ale wszystko z głową albo z dietetykiem,ja pamiętam jak ja miałam problem z jelitami, jak zaczęłam stosować diete na własna rekę, to potem co prawda bardzo pomógł mi preparat intesta, ale i tak jak chce cos w moim żywieniu zmienić to tylko i wyłącznie ide do profesjonalisty tj dietetyk