Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam niemowlę w domu i brak chęci na spotkania z rodziną.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, Pytanie do Was, czy któraś z młodych mam miala podobnie? Mam kilku miesięczne niemowlę w domu którym uwielbiam sie zajmować (chociaż jak wiadomo bywają i gorsze dni)' . Od jakiegoś czasu kompletnie nie potrafię ale i nie chce znaleźć wspólnego języka z ludźmi którzy otaczają mnie na codzień albo z którymi widzę sie bardzo częston Rodzina męża,moja siostra i jej rodzina...mam dość ,nachodzą mnie:/ wiadomo chcą sie widzieć z małym, z nami ale ja nie mam ochoty. Jestem zmęczona po całym dniu z dzieckiem, na weekendzie kiedy wreszcie pojawia sie mąż i mam chociaz ta godzine w ciagu dnia dla siebie, nie mam najmniejszej ochoty biegac z herbatkami i kawkami dla bliskich:/ wolalabym usiasc i pogapic sie w telewizor,naprawdę irytuje mnie ich obecnosc to że od jakiegos czasu wcale nie jestesmy z mezem i dzieckien sami tylko wi cznie ktos jest:/ oczuwiscie on problemu nie wid*******oncu to dodatkowe ręce które wezmą dziecko i bedzie "spokój"' Czy któraś tak miala albo ma?

Gość gość
Mi tak zostalo nawet po macierzyskim jak wrocilam do pracy. Po prostu macierzysntwo to wieczny brak czasu dla matki-nie mowie o tych co maja bacie do pomocy czy nianie-ja nie mam a maz tez pracuje. Jak go juz masz chcesz go spedzic tak jak Ty chcesz a nie tracic go na spotykanie sie z ludzimi jak na to nie masz ochoty. Ja sie nie spotykam bo najwazniejszy jest dla mnie swiety spokoj.

Gość gość
Ale na piertolenie tutaj, to masz czas i ochotę, zainteresuj się dzieckiem lepiej