Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka gardzi moim mężem

Polecane posty

Gość gość
A co mi po mężu który pracowalby na 1,5 etatu i nie byłoby go w domu od 7 do 19? Mam w nosie inwestycje. Marzenia mamy na miarę swoich dochodów.

Gość gość
22.36 masz rację... Nie pomyślałam o tym w ten sposób.

Gość gość
To w grzeczny sposób powiedz jej ze ty w życiu masz inne priorytety itp.....Tez mam koleżankę której mąż miał firmę budowlaną żyli naprawdę na wysokim poziomie i nagle diagnoza -rak.Faceta juz od roku nie ma większość maszyn juz sprzedanych i życie już też nie ba takim poziomie.Nie ma co podskakiwac - życiu potrafi być przewrotne

Gość gość
gość dziś A co mi po mężu który pracowalby na 1,5 etatu i nie byłoby go w domu od 7 do 19? Mam w nosie inwestycje. Marzenia mamy na miarę swoich dochodów. xxx Czyli jakie to są marzenia? Zbudowanie domu, wakacje w odległych kierunkach świata, kosztowanie egzotycznych potraw w wykwintnych restauracjach, samochód z salonu czy też bitwy w Lidlu o karpia w trakcie zakupów robionych z kartką w ręku, posiadanie grata zagrażającego bezpieczeństwu na droogach, spacerki po parkach i wakacje wyliczone co do złotówki w oklepanych miejscach? Tak to sobie mogą żyć studentasy dopiero obijający się z życiem. Przecież niedługo proza życia Was zje i frustracja jeśli nie będziecie instynktownie dążyć do samorozwoju i poprawy swej sytuacji.

Gość gość
Troche racji Twoja koleżanka ma. Mąż nie ma za szczególnych ambicji ani też męskiego instynktu parcia do przodu stąd byle jakie stanowisko urzędnika mu wystarcza.

Gość gość
Jak widać jej maż nie ma mentalności niewolnika ,,byle zapitalać 24 godizny na dobe".Weźcie się puknijcie w łeb bando ograniczonych kretynów.

Gość gość
Autorko tego postu,daj sobie spokój z tym koleżeństwem i to tak na dobre. Ja też przeżyłam coś podobnego i nic dobrego z tego nie wynikło prawie zniszczyła mój związek aż w końcu przejrzałam na oczy i odcięłam się się od fałszywej koleżanki. Nie wiem co nią kierowało nie wnikam ale jeśli ty jesteś szczęśliwa z mężem i zadowala was to co macie to nie pozwól sobie wmówić że jest inaczej. Pamiętaj to ty tworzysz z nim dom związek i rodzinę nie z nią! Proszę odetnij się od niej nie zrób tego błędu co ja...

Gość gość
Nie muszę się tlumaczyc z naszych marzeń choćby to były bitwy o karpia z lidla :-) właśnie takie osoby jak ty potrafią tylko jątrzyć i buntować wmawiając innym jak mają ujowo. Może dlatego, że takie osoby mają po te 10 tysi i wakacje w egzotycznych krajach, ale czegoś im jednak brakuje? Wolę mieć męża bez ambicji, ale takiego, który daje mi szczęście. Ale jak ktoś szczęście utożsamia z $ to nie zrozumie :-) X Rację ma osoba z 00.12, ze trzeba uciąć taka relację, bo po co mam tego słuchać, skoro nam dobrze. Dziękuję za ten wpis.

Gość gość
Po co ci taka koleżanka... Ja bym urwała znajomość.

Gość gość
Autorko tutaj siedzą same materialistyczne księżniczki dla których liczy sie tylko kasa.

Gość gość
Dlatego ja nie mam praktycznie w ogóle koleżanek. Głupie baby i zazdrosne . Wole w wolnym czasie książkę poczytać niż się z nimi spotykać.

Gość gość
Tak jak juz bylo napisane: doopa nie koleżanka. Powiedz jej wprost ze ma takie uwagi schować między pośladki albo w ogóle zerwij kontakt. Po co ci toksyk kolo ciebie? Jeszcze offtop Jakie niektóre baby na forum sa durne Jesli niejest zarabiasz min 10k, nie masz domu lub kilku mieszkan, wakacji 3razy do roku oczywiście poza Polską i miliona gadżetów to jesteś nikim. Co toto za myslenie? Kazdy ma swoj poziom który go zadowala i nikt normalny nie wmawia innm ze, tylko jego myślenie jest prawidłowe. Ja tez miałam trochę szczęścia i dobrze stoję finansowo ale nie czuje potrzeby obnoszenia sie, z tym i pokazywania innym ze sato nikim A pewnie polowa tych bogatych kafeterianek to bajkopisarki

Gość gość
Najgorsze że te baby materialistki wychowują dzieci ... Na kolejnych proznych materialistów. I zapędzają do wyścigu szczurów żeby pracowały po 1,5 etatu żeby mieć na inwestycje i marzenia pfff

Gość gość
Gdyby czepiała się mojego męża nigdy więcej bym się z nią nie spotkała tyle

Gość gość
gdyby jakakolwiek kolezanka mowila takie teksty do mojego M yo by dostala takiego kopa w d**e, ze hej. Ona przez takie zachowanie PONIZA nie tylko twojego meza ale przede wszytsim ciebie. Pogon suke !!!