Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Unior Yato itp.. które lepsze?

Polecane posty

Gość gość

Witam. zastanawiam się nad kupnem zestawu kluczy nasadowych i nie wiem do końca na jaką firmę się zdecydować. opisy ogólnie wyglądają interesująca, podane parametry nic mi do końca nie mówią. może ktoś mnie oświeci na co zwrócić uwagę i które firmy sa gatunkowo lepsze w narzędzia? za podpowiedzi będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam

Gość gość
Ciężkie pytanie, to zależy jaką gotówką dysponujesz i ile chcesz wydać. ja tam posiadam Yato od dwóch lat w przybliżeniu i w sumie nie nażekam, ale w warsztacie u szefa mamy też Uniora, który też się fajnie prezentuje. póki co nie myslę o kupnie, bo po prostu mnie chwilowo na to nie stać. obie firmy są ok.

Gość gość
jak powiedział kolega wyżej, wybór między uniorem i yato nie jest łatwy. Ja osobiście wybieram jednak Uniora. Nigdy się jeszcze nie zawiodłem. Kilka lat temu kupiłem świece zapłonowe i wciąż jeszcze wyglądają jak nowe.

Gość gość
Mam teraz dylemat, bo widzę, że jdnak więcej osób jest za Uniorem. na brak gotówki nie narzekam, czyli cena nie gra tu roli. wiecie może jak wygląda kwestia z gwarancją dawaną przez producenta Unior?

Gość gość
unior udziela WIECZYSTEJ gwarancji na narzędzia. mówi to chyba samo za siebie!

Gość gość
a ja napiszę tylko tyle, że Unior po prostu się nie niszczy.

Gość gość
dokładnie, unior jest the best i tyle w temacie.

Gość gość
yato i stanley to już nie ta jakośc co kiedyś. nie wiem co się stało, ale te narzędzia się popsuły. Tzn ich jakość. unior od lat trzyma ten sam dobry poziom.