Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyczyny samotności są proste

Polecane posty

Gość gość

u kobiet - są same bo za bardzo wybrzydzają i oczekują modela u facetów - wzrost, a konkretnie niski wzrost, taki poniżej 176 cm

Gość gość
bzdura. znam skromne kobiety ktore nikogo nie maja a faceci sie smieja ze taka skromna, cicha i tylko nabijaja sie z nich zamiast zainteresowac sie. i znam niskich w zwiazkach najmniejszy ma 155

samotnosc to jest stan do ktorego sie dazy glupia cipo, niby z jakiej racji ma o tym decydowac wzrost? :classic_cool: ze co jakis smiec jest ode mnie nizszy to juz z automatu jest w stanie pic nektar smotnosci? :classic_cool:

Gość gość
przyczyny samotnisci sa proste: - u kobiet - nie maja w czym wybierac, brak porzadnych i normalnych mezczyzn, sami debile zaliczajacy i nie szanujacy kobiet - u facetow - wysokie wymaganie, wybrzydzanie cale zycie i czekanie na ksiezniczke z bajki, wyimaginowany ideal, choc sami sa pasztetami

Gość gość
Ja 183cm prawiczek 30 lat twoja teoria nic nie warta.

Gość gość
Tak naprawdę to mężczyzna poniżej 1,90m ma przesrane. Pójdź pod pierwsze lepsze liceum a zobaczysz że przeciętna dziewczyna w wieku 18 lat ma z reguły około ~185cm wzrostu.

Gość gość
To nieśmiałość moim zdaniem jest główna przyczyną samotności. Nieśmiały facet, który przez nieśmiałość w młodości nigdy nie całował dziewczyny i nie zdobył doświadczenia w kontaktach damsko męskich, z upływem czasu będzie miał coraz większe problemy z nawiązaniem bliższej znajomości z kobietą.

Gość gość
Ja też mam 1,83 i jestem jeszcze sama a podobno chłopaki szukają niższych więc mam przechlapane.

Gość gość
20.58 Nie panikuj. Masz szanse u facetów wzrostu 190+.Takich jest sporo.

Gość gość
Właśnie nie w moim otoczeniu a jak już to zajęci.

Gość gość
ale wy macie problemy. Nie kocham cie bo jestes za niki/a normalnie komedia:D

Gość gość
21.08 Na pewno jesteś młoda. Zdążysz jeszcze poznać faceta 190+. Tacy też szukają partnerki o stosownym wzroście. No chyba, że ważysz 100kg.Wtedy może być problem,choć znam facetów, którzy takie wielkie dziewczyny wzięli sobie za żonę.

Gość gość
20:50 widać że jakaś damulka która jest sama bo "nie ma już porządnych facetów", jest odwrotnie niż piszesz, sama masz wymagania z kosmosu i czekasz na "księcia", nawet przeciętne dziewczyny nic nie muszą robić a absztyfikant się znajdzie i to niejeden, a taka naprawdę brzydka 2-3/10 jak wykaże trochę inicjatywy to też kogoś znajdzie, będzie miała trochę trudniej niż te ładne ale jak chce to znajdzie. 20:48 przestań już straszyć ludzi tą zakazaną mordą, niektórzy jeszcze przed kolacją. Fuj :/

Gość gość
20:52 nie moja teoria nic nie warta tylko musisz mieć bez urazy ale peezdowaty charakter :) Żeby z takim wzrostem nie znaleźć sobie dziewczyny

Gość gość
20.55 Z księżyca spadłeś.Fantazjujesz.Wysoki wzrost to zapewne twój fetysz.

Gość gość
Znam 45 latka, który ma zbyt wysokie wymagania. Sam jest brzydki, niski ( poniżej 170) bez kas ( jeździ zdezelowanym autem i poza długami niczego nie ma). A wymagania ma takie, ze szok! Marzy mu sie piękna żona i dzieci. Raz miał ładna dziewczynę, ale zwiała po kilku latach z przyczyn dla otoczenia nieznanych( wszyscy sie dziwili, ze z nim jest) A on sam dalej. Udaje z******tego, a nic soba sensownego nie prezentuje ( ani wyglądu, ani kasy) chyba do 50 nie zdąży zapłodnić jakiejś nieszczęśnicy :D ( juz jej współczuje) Przerost formy nad treścią jest tu idealnym odniesieniem.

Gość gość
20:55 chłopie gdzie ty żyjesz? :D Ja mam 176 i rzadko kiedy mijam dziewczynę wyższą ode mnie, te średnie jak założą szpilki to są mojego wzrostu, no jak jakaś żyrafa doda sobie jeszcze cm szpilkami no to jest wyższa ode mnie a ten pod każdym liceum widzi mutanty 185 :D i to dziewuszki 18 lat.

Gość gość
ja moze mam wysokie wymagania, ale sama jestem po prostu inna, nie mowie ze lepsza, po prostu inna... musi byc porozumienie intelektualne jakies, nic porozumienia, cechy wspolne, z prostymi mezczyznami tego nie moge zlapac, chocby i swinie lataly.