Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Janusz i Grażyna na wakacjach

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj w pytaniu na śniadanie było o Polakach na wakacjach za granicą. Polscy Janusze podobno nawet jak mają wakacje z pełnym wyżywieniem tzw szwedzki stół to i tak pchają do reklamowek na wynos nazywają ich siatkarzami. Ile w tym prawdy ?

Gość gość
A dlaczego mają nie brać? Przecież zapłacili. 3 razy dziennie to za mało posiłku. Nie każdy mieści tyle samo.

Gość gość
dziś 05:20 cebula ostrosmiech.gif X Kiedyś też uważałem że to źle ale odkąd zarabiam to uważam inaczej. Jeśli nie jest napisane że nie wolno zabierać na później to czemu nie? Przecież zapłaciłem. Potem to jedzenie biorą kucharki do domu i mają za darmo. A z jakiej racji? Jeśli wystawili cały stół to cały może zniknąć.

Gość gość
Poza tym jakiś grubas zje 10 kanapek a dziewczyna chuda dwie to dlaczego ma sobie nie zrobić 8 na drogę?

Gość gość
Rozumiem są cukierki by się poczestowac to więcej niż garść nie wypada brać. Ale jeśli ktoś zapłacił za to i nie ma regulaminu to już błąd biznesu.

Gość gość
Znam to od drugiej strony gdzie baba robi wesela a potem resztę jedzenia ma dla siebie za frajer. Wystawili cały stół to brać aż wszystko zniknie.

Gość gość
Życie to sztuka przetrwania, potem będziesz głodna i musisz stracić majtek by coś zjeść a po co??

Gość gość
Janusze !!!

Gość gość
"polactwo, janusze" ci co tak piszą to żyją stereotypami i w epoce dinozaurów, skoro nie wiedzą że ludzie z każdego kraju ładują ile mogą, a na pierwszym miejscu są amerykańscy Johanowie

Gość gość
Ale pytanie jest po co ? Przecież za jakiś czas będzie następny prosiłek a w tak wysokich temperaturach żywność się szybko psuje. A jak ktoś ma kłopoty z obźarstwem to do dietetyka

Gość gość
Mnie to bolą tacy ludzie, ostatnio leciałam wyczarterowanym samolotem od Rainbow i słyszałam niektórych jak rozmawiali o tym jak wyciągnąć odszkodowanie do biura. A jeszcze nawet nie byli na wakacjach! Cwaniactwo w najgorszym wydaniu.

Gość gość nie Janusz
12.29 Ludzie o których mówisz to nie Janusze to zwykli cwaniacy a Janusze to ludzie nieobyci w ekskluzywnych warunkach np na wczasach najczęściej za granicą pchają do reklamowek jedzenie bo przecież można wziąć ile się chce. Przynoszą wstyd Polsce i Polakom

Gość gość
Bierze się do siatki ile się da przecież zapłacone

Gość gość
5.56 Janusz czy Grażyna?

Gość gość
A jak idziecie do chinskiej restauracji i macie bufet to tez pchacie do siatek? Przeciez tez ilosc jedzenia jest nieograniczona. A jak w knajpie cos zostawicie na talerzu to tez do torebki na pozniej? Pytam sie z ciekawosci :D:D:D