Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypiekacz do chleba

Polecane posty

Gość gość

Chce kupic ale nie wiem jaki i czy to urzadzenie wogóle zdaje egzamin? Ma ktoraś z was, jakiej firmy warto kupic? Podzoelcie sie opinią

Gość gość
Zbędny gadżet, pyszny chleb można zrobić w piekarniku

Gość gość
Ale ja mam hukowy piekarnik, jakis zle piecze mięsa i jakies zapiekanki niby ok ale ciasta porażka zawsze jakirs twarde na wietzchu a tu podobno i samo ciasto wyrabia i chlebek pyszny tylko czy aby na pewno? Bo w necie to wszystko zachwalaja . No i dosc spore to jest nie wiem gdzie ja bym to postawila. Moze napisze ktos kto ma?

Gość gość
Zbędny gadżet to prawda. Mam, na początku super piekłam chleb może z 2 mies. Dobry tylko po upieczeniu pachnący chrupiące, potem jak się kroi sypie się. Po za tym prąd zre po chleb piecze się parę godzin najpierw wyrabia, ogrzewa potem znowu wyrabia no trwa to do 3 godzin. Ja kupiłam Philipsa nie był jakoś drogi ale teraz stoi i się kurzy.

Gość gość
Dzieki za opinie. Szczerze to własnie tego sie obawiam, żepare razy upieke, naciesze sie a potem mi bedzie tylko zawalal i ze duzo pradu ciagnie to tez prawda. No i make trzeba ciagle kupowac

Gość gość
Ja mam od 4 lat. Regularnie używam. Co prawda chleb robię max 2 razy w tygodniu, ale wyrabiam w nim ciasto na pizze, na pierogi czy po prostu ciasto. Ostatnio robiłam też dżemy.

Gość gość
No wlasnue czytałam ze można robić marmolade a mam tyle śliwek na drzewie wiec może jednak kupię:-) A napisz prose jakiej firmy masz i czy sie dobrze sprawuje i czy chlebek smaczny? A i jeszcze chcualam spytac czy można w nim upiec buleczki. Np jagodzianki bo czesto robilam ale ostatnio przestalam bo ten mój piekarnik mnie zniechęca. Autorka

Gość gość
Zelmer Można upiec bagietki, na specjalną firmę Pierwsze kilka chlebów było ciężko zrobić bo proporcje w przepisie nie zawsze są dobre. Sprzęt intensywnie używany od 4 lat i nic się nie dzieje-trochę zzolkla obudowa.

Gość gość
Dzieki, to chyba jednak kupie. A trzymasz go na stałe w kuchni np na blacie czy gdzies wynosisz? Bo teraz kminue gdzie ja go postawie bo to jednak sporo miejsca trzeba

Gość gość
Stoi na blacie bo za często bym musiała go wyjmować. Ale kuchnię mam dużą-16mkw, więc nie mam problemu z brakiem przestrzeni. Przy mniejszej pewnie bym gdzie chowala, ale on pół szafki zajmuje, więc strata miejsca. Wiem że są firmy które robią też takie z formami na bułki.

Gość gość
Dzieki wielkie za pomoc w podjęciu decyzji - kupuje. Z początku na pewno sie pociesze a potem jak by mi w razie cos nie pasowało to chleb przeciez zawsze mozna kupic:-)Wielkiego majątku on przeciez nie kosztuje, za trzy stówki sobie upatrzyłam wstępnie. Jeszcze raz dzieki