Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem tego idiotycznego sposobu myślenia

Polecane posty

Gość gość
Ale kogo mam oszukiwać i z czym? Że jesteśmy kochankami ze swoim byłym facetem? I tak i tak spałam z nim w związku :D i nie mam zamiaru tego ukrywać

Gość gość
A ja nie mam gdzie sobie spuscic z wnętrza :D dalej będziesz mi wmawiać, że mam się czuć z tym źle, skoro tak jest mi dobrze?

Gość gość
To po co szukasz innego, co mu brakuje? zostań z nim.

Gość gość
Na tego jedynego nie zasługujesz i niech tak zostanie on o tym wie.

Gość gość
Dlatego, że ciężko z nim będzie stworzyć związek i gdyby tak nie było, to na pewno bym nie szukała. W sumie nawet nie chcę szukać, ale nie chcę żywić do niego tak dużych uczuć jakie zywilam. Po prostu gdy poznalabym kogoś, z kim warto byłoby ten związek stworzyć, to urywam to i koniec. Tak naprawdę gdzieś wewnątrz dalej go kocham, ale nie chcę chyba go całkiem stracić a jednocześnie czuć bólu związanego z uczuciem do niego.

Gość gość
Nie martw się jak będzie chciał opròżnić jaja zadzwoni ale nie licz na wyższe uczucia z tym związane.

Gość gość
Tak naprawdę gdzieś wewnątrz dalej go kocham, ale nie chcę chyba go całkiem stracić a jednocześnie czuć bólu związanego z uczuciem do niego. - haha, a teraz przeczytaj sobie tylul tematu oraz co napisalas, masz racje jestes wrazliwa i dobra kobieta trafilas na ludzi ktorzy cie skrzywdzili i teraz nikomu nie ufasz, ale tak naprawde nie myslisz tak jak o tym piszesz

Gość gość
11:13 no i co z tego? Zamiast się pienic z wściekłości sam idź i sobie z tych jaj spusc tak jak to nazywasz, a jeżeli jesteś kobietą to też radzę ci skorzystać z tego leku na zgryzliwosc ;)

Gość gość
Jesteś usposobieniem obrzydzenia.

Gość gość
Regularnie się badają u ginekologa, nie wiadomo co za łapiesz, będziesz roznośić.

Gość gość
11:16 na pewno coś w tym jest co mówisz, natomiast śmieszne jest pouczanie ludzi sfrustrowanych życiem (chyba bardziej niż ja) i te teksty typu " bo chce spuscic z jaj" i próby udowodnienia mi, że powinnam źle się z tym czuć :) bo jestem kobietą i nie mam prawa również odczuwać z tego przyjemności, moją rolą życiową ma być uslugiwanie panu i władcy, który łaskawie po setkach bab na koncie uzna, że jestem jego godna :D

Gość gość
Nie muszę się badać, bo sypiamy tylko i wyłącznie ze sobą ;)

Gość gość
od spuszczania z jaj to nie ja, pisamlem, rozumiem Twoja postawe i wiem skad sie wziela, nie popieram jej, po prostu w zyciu sa rozne okolicznosci, ale to jak zareagujesz na te wydarzenia zalezy tylko od Ciebie. uciekam stad, wyszytkie inne wpisy ktore tu sie pojawia to nie moje PS nie mowie ze zle jest sobie 'spuscic z jaj' raczej chodzi mi o forme poza tym uwazam ze jestes swietna kobieta i zaslugujesz na cos lepszego, ale juz za daleko w to zabrnelas

Gość gość
Tak myśl dalej, jesteś zapchaj dziurą.

Gość gość
Z braku laku jak nie ma innej, sama na to pracujesz i nie wiń inych za to patrzy na ciebie z dystansu unikając.

Gość gość
11:28 nawet nie pomyślałam o tych prymitywnych wpisach, że są Twojego autorstwa. Dzięki za opinię. Pozdrawiam :) Co do tego, że patrzy z dystansu trzeba poznać całą historię o której nie będę tu opowiadać i nie jest to raczej związane z moją osobą.

Gość gość
Jest mi dobrze, bo wiem dlaczego tak jest, nie jest to związane z innymi kobietami ani jakimiś potencjalnymi związkami, a wiem i czuję to, że mnie szanuje.

Gość gość
Twoja historia jest tak fascynująca nic tylko pozazrościć :) nie kończąc się opowieść błędnego koła.

Jest mi dobrze, bo wiem dlaczego tak jest, nie jest to związane z innymi kobietami ani jakimiś potencjalnymi związkami, a wiem i czuję to, że mnie szanuje. x bzdura powtarzana 100 razy staje sie prawda? :-)

Gość gość
Twój sposób myślenia jest automatycznie prawdą?

Gość gość
Jeżeli mam przyjaciela do sexu i nie czuję z tego powodu wyrzutów sumienia to dlaczego mam czuć się wykorzystywana albo z innych powodów gorsza? x Nie musisz mieć ani wyrzutów sumienia, ani czuć się gorsza, jeśli ogólnie czujesz się dobrze ze swoimi czynami i wyborami. Nikt nie ma prawa Tobie ustawiać życia, ani osądzać przez pryzmat idiotycznych kulturowych ograniczeń. Jako świadoma swoich potrzeb kobieta masz pełne prawo do ich realizacji na własny sposób. Nie przejmuj się zakompleksionymi dewotami, które plują, bo czują w Tobie konkurencję i wzbudzasz w nich frustracje, ani żałosnymi hipokrytami facetami, którzy chcą roochać wszystko, co nie ucieka, i robią to, a potem widzi im się nietknięta dziewica (śmiechu warte). Bądź sobą, żyj na swój sposób i nikomu nic do tego :)

Gość czizas
jesli to twoje p********ie gosciu odzwierciedla wygibasy w lozku to szczere gratulacje

Gość gość
Autorka to debilka zaczęła jak to sie bzyka niezobowiazujaco z niby przypadkowym kolesiem z skończyła na tym że go kocha a on ma ja w d***e.

Gość gość
Mam podstawy, żeby tak twierdzić, niezależne od tego co on mi powie lub nie. W sumie to chyba z nudów ten temat założyłam, bo zdanie mam jakie mam i wątpię, że coś się zmieni :)

Gość gość
Temat założyła błękitna

W sumie to chyba z nudów ten temat założyłam, bo zdanie mam jakie mam i wątpię, że coś się zmieni x naturalnie, brawo ty