Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga199w

Zegarek opinie

Polecane posty

Gość gość
Jak dla mnie jest ok sama mam 18 lat i mam podobny zegarek i nie uważam że jest on zbyt dziecinny. Teraz są takie modne, mama żyła w innych czasach także co innego jej się podoba niż tobie i osobom w twoim wieku. Zamawiaj ten zegarek na e-zegarki, jest wart swojej ceny.

Gość Ninak
Ice-Watch to marka, która ma dużo zegarków właśnie w takim stylu. Mi się on podoba. Casualowy, prosty design. Zobacz inne zegarki tej marki w e-zegarek, dużo jest w takim właśnie stylu.

Gość laiola
A musi być z tej marki? ten sklep ma mnóstwo zegarków fajnych, chyba, ze akurat lubisz ten typ zegarków :) zobacz może też np. z marki cluse albo daniel wellington, mam zegarki takie i są bardzo ładne

Gość AnetLuobu
Ten w innym kolorze faktycznie nawet ładniejszy ;) ja mam nieco inny gust i wolę zegarki z marek takich jak np. Citizen, Daniel Wellington, ale ten mi się też podoba. Generalnie to e-zegarek ma tam spory wybór w asortymencie to na przyszłość polecam sprawdzić zegarki także z tych marek, które wymienilam ;)

Gość Dameko33
Mi akurat podobają się zegarki Argonau tylko nie wiem jak będzie wyglądał na mojej ręce. Z tego co widzę to właśnie na watchzone.pl mają na nie promocje, chyba się skusze i kupie. A wy co o nich myślicie ??