Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompleks

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Przychodzę tutaj z nietypowym problemem. Nie mam z kim o tym porozmawiać bo jest to wstydliwy temat. Od dziecka mam 2 pieprzyki na piersi pod sutkiem. Jeden jest naprawdę spory, a pod nim mniejszy. Mam z tego powodu ogromne kompleksy. Nie mogę sobie nikogo znaleźć bo gdy związek robi się naprawdę poważny i pora przejść o krok dalej do seksu, ja wymiękkam, uciekam wręcz. Nie potrafię zdjąć stanika i pokazać tej piersi jest to dla mnie bariera do nieprzeskoczenia. Byłam z tym u lekarza aby usunąć ale 4 lekarzy odmówiło kategorycznie bo jest to czułe miejsce, mocno unerwione, a pieprzyk nie przeszkadza, nie odstaje, nie powiększa się, nie zaczepia o ubranie więc taka moja uroda i że niezwykle rzadko takie rzeczy się spotyka więc mam zmienić myślenie z kompleksu na mój atut. Ale kurde jak mam to zrobić? Skoro ja nawet nie mogę na to patrzeć :( czy może ktoś ma podobny problem? Naprawdę nie mam już siły :(

Niestety to leży w psychice, najważniejsze to po prostu się przełamać. Myślę, ze jeżeli facetowi naprawdę zależy to nie zwróci na to uwagi, a na pewno go to nie odstraszy. Większość ludzi ma gdzieś pieprzyka. Po prostu klata do przodu i nie ma co się przejmować, a jak ucieknie to jego strata, jeżeli komuś to będzie przeszkadzać to coś z nim jest nie tak, a nie z Tobą. Pamiętaj, nie przejmuj się tym co ktoś pomyśli, bo zazwyczaj ludzie na wiele nie zwracają uwagi. Pomyśl, czy Ty aż tak zwracasz na wszystko uwagę?

Gość gość
No niby nie.. Ale to jednak biust.. Każda z nas chce aby jak najlepiej wyglądał, a tu takie paskudztwo wszystko zaburza :(

Czy ja wiem, niektórzy lubią pieprzyki. Musisz nabrać dystansu, jeżeli chirurgia odpada, a masz ciężko samą siebie przekonać to może spróbuj umówić się na wizytę u psychologa, aby nabyć większą pewność siebie. Kobiety muszą być pewne swego ciała!