Mikkol 0 Napisano Lipiec 30, 2018 Siemanko! Co myślicie o usługach z zakresu auto detailingu? Korzystacie? Czy wolicie sobie umyć samochód za domem, albo za 10 zł na myjni bezdotykowej? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2018 Dla mnie dobrze wyglądające auto to priorytet. Zwykle nie ma za wiele czasu na dopieszczanie go, więc korzystam z myjni, ale zwykle 1-2 razy w miesiącu pobawię się w detailing. Polecam te artykuły: http://esharpie.pl/dobrze-wykonany-auto-detailing/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 13, 2019 Ja osobiście już trzy razy czyściłem samochód w tej myjni facebook.com/okami.detailing. Zawsze wszystko odbywało się tak jak być powinno. Zawsze wyjeżdżałem zadowolony. Mogę polecić z czystym sercem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Kiszko Napisano Październik 8, 2019 Zastanówmy się nad tym czy to ma jakiś sens podarunek.com.pl ciekawe spojrzenie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamil Szarkowski Napisano Październik 14, 2019 Są różne zdania , Przewozy-duet.pl ja uważam że warto było by zasugerować się opinią specjalistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysztof Napisano Styczeń 23, 2020 Masz różne systemy aplikacji powłoki ceramicznej, więc trzeba analizować pod kątem trwałości, połysku, czy potencjału samoczyszczenia. Więcej ci podpowiedzą w customcomplex.pl/powloka-ceramiczna/, bo właśnie u nich robiłem. Fura wygląda o niebo lepiej. Wszyscy chwalą. Mają jeden z najlepszych systemów, bo spokojnie powłoka wiele lat wytrzyma. Czyli można powiedzieć jednorazowa inwestycja, a efektywność długoterminowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annamar 0 Napisano Styczeń 31, 2021 Korzystam z usług auto detailingowych, bo dam o swój samochód. W tym celu zawsze udaję się do Auto Matraszek w Markach, bo mają szeroki zakres zabiegów z tego obszaru, a przede wszystkim dlatego, że pracują u nich specjaliści i wiem, że moje autko jest w dobrych rękach. Niedawno robiłam powłoki antykorozyjne i standardowo kompleksowe mycie w środku i na zew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach