Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Tokofobia

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam, cierpi臋 na tokofobie. Otoczenie mnie nierozumnie, wstydz臋 si臋 i przez to jeszcze bardziej boj臋 mojej fobii. Jak sobie mam poradzi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie wiem jak to napisa膰 ale m贸j m膮偶 chce dzieci ju偶 teraz a ja si臋 tak panicznie boj臋. On tego nie rozumie m贸wi, 偶e mi przejdzie, 偶e to normalne si臋 troch臋 ba膰. Ale ja nie boj臋 si臋 troch臋 tylko panicznie. Na widok ci臋偶arnej lub dziecka potrafi臋 stan膮膰 w miejscu jak wryta i nawet nie oddycha膰 z przera偶enia. Ju偶 nie wiem jak mu wyt艂umaczy膰, 偶e to nie strach tylko panika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ********* c sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ech, od tego mam zabezpieczenie ale coraz gorzej znosz臋 tabletki. :( Zostaj膮 jeszcze prezerwatywy ale to tylko kwestia czasu jak m贸j m膮偶 je zdejmie lub wyrzuci. P贸ki co stosuj臋 2 zabezpieczenia z czego m贸j m膮偶 nie ma poj臋cia, 偶e bior臋 te偶 tabletki. Kiedy艣 ju偶 zrobi艂 mi numer podczas stosunku i od tego czasu mu nie ufam. :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rzuc ch艂opa skoro cie nie szanuje. Albo postaw sprawe jasno. Co do tabletek moge polecic tylko zmiane na te jednoskladnikowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuj臋 za rad臋. Nie wiem czy jest to pow贸d by rzuci膰 mojego m臋偶a. Kocham go.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jesli wykreca ci takie numery mimo tego, ze mowisz mu jak paniccznie sie boisz to on chyba slabo cie kocha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawda boli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja po prostu nie rozumiem tej jego ch臋ci posiadania dziecka. I nie wiem czy wp艂ywa na niego jego instynkt czy raczej rodzina i kumple, kt贸rzy s膮 ju偶 dawno ojcami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w zyciu bym sie nie zgodzila na takie praktyki. ja nie chce miec dzieci, bo to za duza odpowiedzialnosc skad ja wezme 1mln zlotych w razie zachorowania dziecka na raka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To straszne

Udost臋pnij ten post