Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jona84

Dlaczego Polaków tak łatwo mozna rozpoznac za granicą?

Polecane posty

Gość gość
Jona84 dziś Gardzę poprawnością polityczną jezyk.gif x Ciekawe czy byłoby Ci tak wesoło, gdyby ktoś naśmiewał się z Twoich korzeni :)

Gość Jona84
No cóż, mój pradziad był Koreańczykiem, więc trudno, żeby nie było tego widać, ale pewnie lepieju wiesz :) Wyzywanie innych od szmat jest akurat typowo polaczkowe :)

Gość Jona84
Jakby mi było? Nijak :) po prostu, zwyczajnie mnie to nie interesuje:) Ale widzę, że temat rozbudził dyskusję, w większości negatywną.

Gość gość
No coz autorko. Chamstwo razi. Zwracasz swoimi postami taka sama uwage jak ci ludzie na plazy

Gość gość
Jestes jeszcze małolatą sądząc po skali problemu i dobieraniem słów. A wycieczka palcem po mapie się nie liczy. Skoro plujesz na rodaków to co jeszcze robisz w tym kraju?

Gość judasz
Takie poruszenie na forum, bo widać, że ludzi to trafiło, bo wiedzą, że to o nich ;p;p;p

Gość gość
Ok. To zwtkla prowokacja.

Gość gość
Autorko, napisałaś chamski temat opluwający wszystkich Polaków, więc się nie dziw.

Gość Jona84
Do gośc 15.19 Ja nie pluję na rodaków a na cebulactwo, jak widać wielu tutaj ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Jeśli utożsamiasz się z gościem w klapkach Kubota ze złotym łańcuchu na karku, to mogę jedynie współczuć. Dlaczego nie wyjadę? Bo obracam się w towarzystwie na poziomie, a wyskok do Chorwacji miał "poszerzyć horyzonty", wszak podróże kształcą. Nawet jeśli chodzi o Chorwację. Doszliśmy do wniosku, że następnym razem będziemy trzymać się z dala od kurortów lub zaprosimy przyjaciół do Polski.

Gość gość
Jona84 dziś A Ty nie rozumiesz, że rozpoznałaś tylko plebs, bo uważasz, że tak wyglądają Polacy. Tych normalnie wyglądających uznałaś pewnie za inne nacje ;)

Gość jona84
Być może masz rację, nie jestem w stanie tego zweryfikować :) Może właśnie trzeba się cieszyć, że tak dobrze wyglądali, jak Włosi na wakacjach. Co nie zmienia faktu, że 9/10 panów o opisanych przeze mnie cechach było z Polski ;)

Gość gość
Rozpoznałaś tylko tych z napisami polskimi ;)

Gość gość
„Dlaczego nie wyjadę? Bo obracam się w towarzystwie na poziomie, a wyskok do Chorwacji miał "poszerzyć horyzonty", wszak podróże kształcą. Nawet jeśli chodzi o Chorwację.„ Taaa obracasz się w towarzystwie na poziomie a jeździsz na wakacje do Chorwacji hahaha. Nie mieliście kasy na lepsze miejsce. „Przyjaciele z Chorwacji” hahaha niezła wymówka. Dzesiko lub Wiktorio przestań pieprzyć nie masz przyjacioł z Chorwacji bo i gdzie byś ich poznała :D:D na studiach w Polsce? :D

Gość Jona84
Do gość 15.33 Niekoniecznie. Zdarzały się ciuchy Everlast, Adidas na pół pleców, krokodyl Lacoste na pół cyca :) Na plaży mało kto sied******oszulkach, ale za to spotkać można wszędzie te same laczki, łańcuchy oraz nieśmiertelne tatuaże TRIBALE :)

Gość Jona84
Do gość 15.33 Poznaliśmy się w pracy, w Polsce :)

Gość gość
U mnie na osiedlu pełno takich dziuń chodzi w czarnych włosach z tłustymi odrostami, pcha taka wózek z gowniakiem a w siatce pod spodem browary. Jak to juz takich nie ma????

Gość gość
Do autorki Jestes durną szmatą, jak ci się nie podobaja polacy to won, jedż do arabów albo na północ. Ja jestem dumny z naszej hitorii dlatego noszę koszulki z husarią i orłem i co ???? lepiej wyglądam niż twoja d^pa wieczorem, a ty pluj dalej na swój kraj, który i tak nie był nigdy twój z****** azjatycka szmato Pewnie jestes zakompleksioną samotna durną ci^ą, takie to tylko na export do czarnych a bajki to sobie możesz opowiadac swoim chorwatom albo innym

Gość Jona84
Spokojnie, bo ci klapki spadną od tej ekscytacji :)

Gość gość
gość dziś U mnie w Warszawie nieźle by zostały wyśmiane. Może wychyl doope ze swojego Sukowa pod Kielcami wsiuro hahaha

Gość gość
Rysy azjatyckie buhaha i co jeszcze? Znałam taką, która się miała za dziewczynę o egzotycznej, azjatyckiej urodzie i robiła z siebie sexbombę a tak naprawdę miała rusko-mongolskie rysy, nie do końca ładne i nie w guście każdego jeśli to ty to żadnego faceta nie masz bo każdy cię ma za jednorazowy worek na spermę a do Chorwacji poleciałaś z koleżanką, której już nie masz bo ją obgadałaś

Gość gość
Nie wygladali jak wlosi tylko jak normalni polacy na wakacjach. Jak patologia to dla ciebie norma to mam zle wiesci

Gość Jona84
Do gość 23.12 Nikt nie ma obowiązku i nigdy nie będzie w guście każdego :) Tak po prostu działa świat.

Gość gość
polaki śmierdza cebulą i starym kalafiorem, dlatego tak łatwo ich rozpoznałaś

Gość gość
Dzięki polakom jeszcze ta europa żyje jakby nie oni to już dawno nie byłaby to europa tylko zjazd mongołów i innych czarnuchów.

Gość gość
Polska już w okresie renesansu była multikulti, nigdy nie była czysta rasowo, więc nie chrzańcie głupot

Gość gość
laski , które uważają ze maja azjatyckie rysy są żałosne

Gość gość
09:36 je a nie ich nieuku

Gość gość
Autorka po prostu obserwowala polska patologie. To latwo rozpoznac. Tak jak brytyjczyk rozpozna brytyjska, wloch wloska, francuz francuska. Dziwne tylko, ze tylko tacy ludzie zwracali jej uwage.

Gość gość
Ja np Polaka bez problemu rozpoznam w UK, okrągła buraczana twarz, czapeczka, tani łańcuch na szyi, te same koszulki z logami, spodenki w kratkę lub moro, tatuaże z błędami lub jak ktoś napisał tribale, które modne były 500 lat temu. Polki tez rozpoznaję łatwo, zazwyczaj po tandetnym ubiorze ze świecącym i nadrukami, cekinami i odrostami na kilka cm, wulgarnym zachowaniu np w komunikacji miejskiej