Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem psychiczny z rozmiarem członka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Nie mogłem znalezc podobnego watku takze postanowilem zalozyc nowy temat. Chodzi o podejscie psychiczne do seksu. Jakis czas temu zaczely mnie dreczyc zle mysli odnosnie rozmiaru mojego czlonka (dł 16cm, obwód 14cm). Po przeczytaniu paru watkow na forum na temat wielkosci przyrodzenia jestem jeszcze bardziej sfrustrowany. Nie moge przestac o tym myslec, caly czas chodza po glowie mysli ze jest to o wiele za malo zeby zadowolic kobiete, zeby osiagnela orgazm itd. Tak bardzo zaczalem sie tym tematem przejmowac ze ostatnio unikalem zblizenia z dziewczyna, doszly problemy z osiagnieciem pelnej erekcji. Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Jak sobie poradzic z tym tematem? Czy wizyta u seksuologa jest to dobry pomysl ? Bede wdzieczny za wszelkie "normalne" odpowiedzi. Dzieki!

Gość gość
dł.16cm i obwód 14cm to jest więcej niż wynosi polska średnia - poczytaj artykuły na portalach medycznych. Nie wiem czego się naczytałeś, że się swoim martwisz ale olej to.

Gość wero_nikaaa
Dokladnie. Nie masz czym sie martwic. Mialam kilku partnerow i uwierz ze nigdy nie zwracalam uwagi na rozmiar penisa. Penis o wymiarach podanych przez Ciebie sadze ze juz bylby dla mnie za wrecz za duzy ;) glowa do gory!

Gość gość
Twój penis jest ok :-) nie musisz chodzić do seksuologa, po prostu uwierz w siebie, niczego więcej Ci nie potrzeba. Odwagi i głowa do góry! Tu na forum każdy ma penis powyżej 20 cm, każdy zarabia minimum 10 tysięcy na miesiąc, każdy mieszka we własnej willi z basenem, ma swój odrzutowiec, nie kupują w lidlach, czy biedronkach, używają tylko markowych perfum, każda ma figurę klepsydry, idealną wagę, wszystkie są szczupłe jak modelki, jedzą zdrową żywność za kupę szmalu itp, itd... Biada temu kto w te bajki uwierzy :classic_cool: 🖐️ Tu nieudacznicy życiowi przychodzą się anonimowo dowartościować, leczyć swoje kompleksy, przy okazji dołując innych... Kochaj się spokojnie z dziewczyną i uwierz, że nie wielu może się pochwalić takimi wymiarami interesu :-D

Gość gość
Ideal!!!! :)

Gość gość
Rozumiem twój problem sam mam członka (dł 18cm, obwód 15,5cm) i kiedyś myślałem że wszyscy mają penisy 20+ więc wydawało mi się że mam przeciętnego a wręcz małego ale zacząłem czytać trochę więcej na kafe i na portalach medycznych i okazało się że mój członek jest jeden z większych a co do twojego to nie masz się czym przejmować bo też jest niczego sobie.

Gość gość
Ja mam 12 na 12,5 i już nie szukam kobiety.

Gość gość
Ja mam 12 cm. Moja żona jest zadowolona i to jest najważniejsze.

Gość gość
moim zdaniem nie ma sensu zebys szedl do lekarza, po prostu musisz nabrac pewnosci siebie. wiadomo ze na forum kazdy jest OH AH. przestan sie zamartwiac i zabieraj sie do roboty bo masz czym ;)

Gość gość
Miałam kiedyś partnera z takim penisem i było bosko. Natomiast seks analny juz odpadał bo niestety za gruby. Pozdrawiam

Gość gość
Rozumiem cie...kiedys tez przez to przechodzilem (a ja jestem troche "mniejszy"). Pewnego dnia poszedlem do dziewczyny z roksy :P (nie mowie ze to tobie polecam :D)... Rozmowa z nia na ten temat bardzo mi pomogla i uswiadomila ze nie mam sie czym martwic i wiekszosc facetow oscyluje w moich granicach i teraz wyrywam panny jak oszalaly :D

Gość gość
Problemem nie jest twój mały penis tylko wielkie kuciapy Polek :/

Gość gość
Tak przer****ne nic nie warte d***** z Roksy to wyrocznia haha

Gość gość
gość dziś Tak przer****ne nic nie warte d***** z Roksy to wyrocznia haha Akurat taka dziewczyna z Roksy chyba widziala troche kut**ow niz Ty...chociaz moze lubisz ten sport wiec masz wieksze pojecie :D

Gość gość
lepszy grubszy penis niż długi a cienki

Gość gość
a najlepszy gruby i długi

Gość gość
18:39 ale takich to ze świecą szukać

Gość gość
wole zeby facet mial 13 cm i twardego ktory bedzie mnie posuwal pol godziny nic takiego flaka 18cm co konczy po 3 minutach - a tak najczescie przy tych wiekszych jest

Gość gość
Widze ze takich tematow jest pelno :) po 1 nie czytaj komentarzy w internecie bo tam wiele z nich to bujda. Po 2 musisz nabrac pewnosci siebie. W necie kazdy jest WIELKI ale w rzeczywistosci tak nie jest. Bylo wiele badan mowiacych o srednich rozmiarach wiec u Ciebie jest wszystko OK. Ja mialam w zyciu 7 partnerow. 1 z nich mial moze z 18-19 cm. I byl 1 z takim naprawde malym ok.9. Reszta to wlasnie rozmiary 13-14 cm. I co? Jesli chodzi o sprawy lozkowe to z nimi wszystkimi bylo super. Ale w zyciu niekoniecznie ;)

Gość gość
Powiedz jeszcze raz, że te 13-14 cm to norma. Też chce się dowartościować. Mam tak 14,5 nie naciągając i tyle samo w obwodzie i prawie nigdy się nie spuszczam, bo myślę , ż e chociaż ilością nadrobię. A jak pytam żonę czy już mogę zakończyć - to ona na to(tak czule poczekaj bo wieczorm też będę chciała" i tak zawsze. Czy to normalne?