Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnice wielkosciowe u waszych facetów

Polecane posty

Gość Lolek
Dnia 10.01.2020 o 21:08, Gość xxl a może więcej napisał:

Uwielbienie przez kobiety dużego to mit. Mam 24 cm i 4 na 5 kobiet uciekło na jego widok. Połowa z tych co została tylko zgodziła się na handjob. Pozostałe, które poszły na maksa to tylko połową konaru się zajęły. Panowie darujcie sobie kompleksy. To ja je mam.

24 chyba w udzie 

Gość Poli

Mój mąż ma długiego bo aż 19cm ale niestety jest chudy jak serdelki, gdy kiedyś dla żartów mierzyliśmy do to wyszło max 9cm obwodu. Wcześniej miałam faceta z krótkim tylko ok 13 cm ale za to pokaźny obwód. Różnica? Powiem krótko - kolosalna na rzecz krótkiego...

Gość PARÓWKA
1 godzinę temu, Gość Poli napisał:

Mój mąż ma długiego bo aż 19cm ale niestety jest chudy jak serdelki, gdy kiedyś dla żartów mierzyliśmy do to wyszło max 9cm obwodu. Wcześniej miałam faceta z krótkim tylko ok 13 cm ale za to pokaźny obwód. Różnica? Powiem krótko - kolosalna na rzecz krótkiego...

TYLKO ŻE SERDELKI SĄ GRUBE, A TY JESTEŚ GŁUPIA

Gość Ana
11 godzin temu, Gość Poli napisał:

Zgadzam się, najfajniejsze są te grubsze 😀 Wcale nie musi być długi, to nie ma znaczenia. Ale to tylko moje doświadczenie po trzech różnych rozmiarach jakie miałam.

Gość teeny
1 minutę temu, Gość Ana napisał:

Zgadzam się, najfajniejsze są te grubsze 😀 Wcale nie musi być długi, to nie ma znaczenia. Ale to tylko moje doświadczenie po trzech różnych rozmiarach jakie miałam.

No ale z takim grubym do tylka to chyba boli?

Gość na kształt maczugi

... nie musi być wielki, musi być długi i gruby
jakieś węzły, jakieś guzy i jaja jak dwa arbuzy