Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mroczki,iskierki przed oczami w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Odkad jestem w ciąży przy g***townych *****ch glową lataja mi przez okolo 10 sekund takie kropki iskierki srebrne i znikają albo jak kichnę. W ciagu dnia latają mi tez takie czarne przezroczyste kropki tak jakby spadały albo w kącie oka taka kropka jaskrawa. Dodam ze mialam badanie okulistyczne i bylam u neurologa i nic... nic tam nie widzą. Anemi nie mam. Cisnienie nizsze niz przed ciążą . Czy ktoras z was tak miała ja mam tak dzien w dzien

Gość gość
Bardzo proszę o pomoc czy ktoras z was miala tak w ciazy..?

Gość gość
Mam dokładnie to samo. Obecnie 6 tydz ciąży. U okulisty i neurologa tez byłam i nic. Prawdopodobnie to wynik osłabienia i dodatkowo działania upałów i duchoty ze jesteśmy gorzej dotlenione dlatego tak się dzieje

Gość gość
Tylko ja mam tak doslownie codziennie a to juz siodmy miesiąc naeet w chlodniejsze dni... :( troche sie boje bo.nie wiem co to jest

Gość gość
No to normalne jest/ powinnaś więcej jeść i odpoczywać bo przez to ciepło i ciąże po prostu sypią Ci się gwiazdy. Ja tak mam nawet a w ciąży nie jestem

Gość gość
Ja mam kilka razy dziennie wiec bardzo często. To moje czwarte dziecko w poprzednich ciążach nie miałam tego