Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana_mila

Jak go przekonać?

Polecane posty

Gość ana_mila

Poznałam fajnego faceta, bardzo mi się podoba i bardzo mi na nim zależy. Jest ode mnie o 5 lat młodszy. Ale to mi w niczym nie przeszkadza. Problem w tym, że on zraził się po dwóch podejściach do seksu. Zanim mnie poznał, był prawiczkiem. On się bardzo tego wstydzi, jak wypadł podczas seksu. Uważa, że się zbłaźnił, bo za szybko dochodzi. Próbowałam mu tłumaczyć, że to naturalne i nie ma się co tym przejmować. Ale on uważa, że mówię to z litości. Tymczasem mnie naprawdę to nie przeszkadza. Jest mi z nim wspaniale. Lubię, jak mnie dotyka, nawet jak robi to nieśmiało i trochę nieporadnie. Jest w tym na swój sposób uroczy i czuję, że naprawdę mnie pragnie. To pierwszy facet, który umie mnie tak podniecić. Nie chcę go stracić. Ale nie wiem, co począć. Rozmowy przynoszą efekt odwrotny do zamierzonego. On chyba uważa, że ja o tym rozmawiam, bo chcę mu poprawić humor. Jak go przekonać, że wszystko jest w porządku i chcę z nim dalej próbować, jestem przygotowana do tego, że będzie dochodził szybciej niż ja, ale w końcu się zgramy.

Gość gość
projekt B. ?

Gość gość
2