Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PYTANIE DO FACETÓW......

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam 19 lat. Mam dosyć krępujący problem i pytanie głównie do mężczyzn z nim związane. Otoż gdziekolwiek bym nie była, czy to w sklepie, czy na mieście każdy facet patrzy się na mój tyłek, dosłownie każdy. Wczoraj byłam z przyjaciółką na zakupach, szłam pierwsza, a ona po chwili do mnie- Ale ten facet gapił się na Twój tyłek. Tak jest za każdym razem. Stojąc w sklepie w kolejce, stał za mną chłopak około dwudziestki, przysunął się do mnie, a ja kątem oka widziałam gdzie patrzy, było mi tak głupio, że opuściłam niżej koszulkę. Czy Wy tak robicie za każdym razem, przy każdej kobiecie? Oceniacie, czy pupa Wam się podoba, czy patrzycie tylko wtedy, gdy jest na co? usmiech.gif

Gość gość
Na tyłek patrzą tylko zboczki. Ja nie patrzę bo jestem normalny :)

Gość Kaferianka
- 23:09 Najśmieszniejsza rzecz, jaką usłyszałam :)

Gość gość
Zawsze patrzę na tylek

Gość gość
Kafeterianka pewnie jest zbyt tępa żeby to zrozumieć dlatego ją to śmieszy

Gość am_Dyzio
oczywista oczywistość , gdy kobieta w zadek wsadziła sobie pawie pióra to pióra w zadzie są do podziwiania ale co można podziwiać, gdy kobieta za pomocą sukienki lub spódnicy zasłoniła swój zad ? zawsze można podziwiać Jej kolorową sukienkę do kolan i nogi opalone , czy 'wyżej' jest opalona i OGOLONA a może posiada hirsutyzm na vaginie ? spoglądanie na kobiety było zawsze, kobiety zwyczajnie kuszą swoim wyglądem , gdy facet nie zwraca uwagi na kobiety to prawdopodobnie sam się czuje kobietą , gdy kobieta nie zwraca uwagi na faceta to prawdopodobnie czuje się lesbijką i facetem, temat w stylu 'woda' !