Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić kiedy on z nią pisze?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak ma snapchata, ja tez. Czasami sprawdzam czy jest aktywny i w jakiej lokalizacji, on mnie tez. Jednak dziś zauważyłam ze non stop jest „aktywny teraz” a jego liczba wysłanych snapow wzrasta choć nie wysyła ich do mnie, ani ja do niego. Mam przeczucia ze pisze z dziewczyna z która dziś umówił się ze sprzeda jej książki bo chciała, do szkoły. Byłam trochę zła bo wiem ze ona jest z tych co flirtują z chłopakiem choć ma własnego! Mój gadał ze wysyła mu non stop snapy i pojawiło się serduszko(taka emotka która pojawia się jako znak częstych wysyłanych snapow do siebie nawzajem jakby ktoś nie wiedział). Irytuje mnie to, wiem ze z nią pisze bo to śledzę kiedy jest dostępny ale nie chce mu robić awantury bo stwierdzi ze jestem wariatka. Dodam ze jesteśmy Orawie 3 lata ze sobą. On jest ode mnie strasznie zazdrosny i kazał mi blokować różne osoby z którymi nie chciał żebym pisała.. ja mu nigdy nie kazałam nikogo blokować. Drażni mnie takie coś.. co mu powiedzieć żeby mnie posłuchał żeby z nią nie pisał?

Gość gość
zacznij pisać z innymi i do niej napisz coś chamskiego, że jest łatwa, anonimowo