Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poziom beta hcg w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam czy jest tu jakaś mama która zna się dokładnie na tych badaniach? 25 lipca zrobiłam pierwsza bete i wynosiła 56,46, 27 lipca wynosiła 127,2 a 30 lipca wynosiła 669,55 czy jest to prawidłowy przyrost? Dziękuję za odpowiedź

Gość gość
su.ką szmatą cie nazwał kur.wą i dzi.wką a ty mu du.py nadstawiasz Ty chyba nienormalna jestes kobieto . kto te dzieci wychowa jak ojciec babiarz i chory on jest

Gość gość
Tak to normalny przyrost, +100% co 48 godzin

Gość gość
Wskazuje na 5 tydzien ciazy, za kilka dni powinno byc widac obraz na usg

Gość gość
1.54 No właśnie ostatnio jak byłam na usg w szpitalu to nie było widać nawet pęcherzyka ciążowego. Ale podobno jak poziom wyniesie ponad 1000 to będzie widać a ja i tak się boję że jest coś nie tak najbardziej to boję się że będę w ciąży pozamaciczna albo nie będzie zarodka

Gość gość
Niby jest pow 66% ale powiem ci ze w ciążach zdrowych donoszonych beta rosła mi 300-400% a przy poronieniach 100-200%

Gość gość
Z mojego doświadczenia - NIE RÓB BETY TAK CZĘSTO NIE SZALEJ. Daj ten ciąży spokój. Latałam nabete co 5min, bo źle przyrastala, aż ciążą wszystko ok. Szkoda nerwów

Gość gość
Przyrost bety nie wskazuje na pozamaciczną. Po prostu było za mało żeby cos zobaczyc. Przy 1000 mozesz zobaczyc pęcherzyk zarodek juz potrzebuje więcej

Gość gość
Niby jest pow 66% ale powiem ci ze w ciążach zdrowych donoszonych beta rosła mi 300-400% a przy poronieniach 100-200% Zdrowa ciąża to przyrost min 70-100% w ciągu 48 godz

Gość gość
W pozamacicznej beta rośnie bardzo wolno. Mi skoczyła z 290 na 309 po 48godz

Gość gość
Nigdy nie robiłam Bety. Mój lekarz powiedział, że to bez sensu, bo przy pustym jaju beta też rośnie. Najlepiej czekać na 6 a nawet 8 tydzień i zrobić usg

Gość gość
Nigdy nie robiłam Bety. Mój lekarz powiedział, że to bez sensu, bo przy pustym jaju beta też rośnie. Najlepiej czekać na 6 a nawet 8 tydzień i zrobić usg X Co kto lubi. Pozamaciczna w 8 tyg juz zdarza się że pęka, a wtedy tylko stół operacyjny, trzeba usunąć jajowod albo/i jajnik. Ja mialam to szczescie że zrobiłam bete w 6tyg i mogłam rozwiązać ciąże zastrzykiem w pupę. Mam nadal oba jajowody, jajniki

Gość gość
Dziękuję dziewczyny trochę mnie tył podnioslyscie na duchu, ale i tak strach będzie napewno ponieważ to moja druga ciąż pierwszą poronilam dokładnie 2 miesiące temu miałam zabieg lyzeczkowania dlatego mam takie obawy bo boję się że będę musiała przejść to samo co w pierwszej

Gość gość
Ale wiesz ze hcg potwierdza tylko wystąpienie ciąży natomiast jej prawidłowość tylkolekarz

Gość gość
Wiem ale wydaje mi się że jak jest prawidłowy przyrost to jest już jakiś dobry znak że jest dobrze