Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję,że odnalazłam tego z którym chcę przedłużyć gatunek

Polecane posty

Gość gość

Jest żonaty i ma już dziecko. Mógłby mieć drugie ze mną.

Gość gość
Czy jednak, zastanawiałaś się nad tym, że jak już "przedłużysz z nim ten gatunek", to czy "gatunek", będzie w przyszłości zdrowy psychicznie bez ojca? Przecież, ten od "przedłużania", ma już rodzinę, ofiaro losu :P

Gość gość
Gdzie tam dzieciaty bierz kawalera:)

Gość gość
Poznalam samych beznadziejnych kawalerow, wiecznych chlopcow albo desperatow. Ten jest normalny, ma swoje ułożone życie,więc nie będzie zawracal mi glowy nadmiernie. Ofiarą losu jes ten kto ocenia innych przez pryzmat siebie i stereotypów.

Gość gość
Czy on jest w stanie płacić ci alimenty? Czy traktujesz tą zachciankę jak swoje hobby? :P

Gość gość
Biedna ofiaro losu. Jeśli o mnie chodzi, nie mam tych problemów, a ty, z desperacji wybierzesz żonatego bo innego nie jesteś w stanie znaleźć. :D

Gość gość
Kiedyś mialam takie ograniczone myslenie jak ty. Dopóki go nie poznalam, takiego uczucia sie spodziewalam. To przyciąganie musi coś znaczyć. Spokojnie będzie miał na alimenty, sama też dam radę. Nie jesteśmy z nizin społecznych,oboje mamy pracę,kasę,także stać mnie na dziecko jeśli patrzycie na dziecko jako na wydatek.

Gość gość
"To przyciąganie" oznacza tylko chęć zaspokojenia swoich popędów. Nic więcej. Jak już je zaspokoisz, może ( w co bardzo wątpię) dojdziesz do wniosku, że komuś z premedytacją rozbiłaś poukładane życie. Piszesz totalnie głupie prowokacje, dziunia.

Gość gość
A musisz miec kogos do przedluzania gatunku?w banku nasienia sa do wyboru do koloru, mozesz np wybrac dawce blond wlosy niebieskie oczy i miec takie dziecko.zrobilabys dobry uczynek dla zony i dziecka tego goscia o ktorym mowisz

Gość gość
Dlaczego masz takie zdanie o kawalerach, ilu ich poznalas? Nie poddawaj się mimo że jeszcze nie spotkałaś tego którego byś pokochała, musiałabyś mnie poznać:P Wartością jest pełna kochająca się rodzina. Pozdrawiam:)

Gość gość
Io

Gość gość
Rodziny patchworkowe nie sa wcale gorsze. Ja nie chcę dziecka za wszelką cenę,chcę tylko z nim.

Gość gość
Tez znalazlam. Duzo bym dala, zeby moje dziecko mialo jego oczy. Moze se zostac z zoneczka, bylebym miala cos po nim, w postaci dziecka -:)

Gość gość
Pogielo was? A na cholere dziecko? To tylko psuje relacje między partnerami

Gość gość
Prowo i to marne

Gość gość
To nie prowo, duzo kawalerów poznałam powyżej 20. Bylam w dwóch zwiazkach.