Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tu ludzie o dobrych sercach

Polecane posty

Gość gość

Historia nie dotyczy mnie osobiście ale bardzo się przejęłam . Przypadkiem weszłam na ten portal i przeglądałam bo chciałam komuś pomóc. Natknęłam się na tego chłopczyka jego historia tak mnie poruszyła ze łzy same cisną mi się do oczu tym bardziej, że mam synka nie wiele starszego . Jeśli macie chwile to chociaż udostepnijcie albo wesprzyjcie. Bo widzę ze czas do końca sierpnia a 3 tysiące z 80 to nie wystarczy :( Świata nie zbawie ale jeśli mam szansę to chce pomóc. https://www.siepomaga.pl/filipfrankiewicz

Gość gość
Up

Gość gość
Zjedz gó\wno. 🖐️

Gość gość
Zbyt dużo oszustów zbierało na cele charytatywne dlatego jestem nieufna i nie wpłace kasy

Gość gość
dziś Żaden chory nie potrzebuje kasy ani cudownego eliksiru do wyzdrowienia wszystkie składki to podpucha aby dorobić się majątków.

Gość gość
Ale to nie fundacja . Tylko zbiórka charytatywna kwota ta wpływa na konto i leczenie tych ludzi . A ten chlopczyk potrzebuje na rok leczenia

Gość gość
Moje serce było dobre ale stwardniało gdy z oczy spadły mi klapki i przejrzałam tą całą zbieraninę "organizacji" zbieram na horom curke. Wszystko to pic na wodę kasa nie dociera do chorego dziecka

Gość gość
Z reszta nie każe nikomu kasy wpłacąc a udostępnić chociaż sms wyslac. Ale widzę ze patol ktory kazał mi zjeść g****o nie ma mózgu

Gość gość
gość:dziś No to łap się drugiej i trzeciej pracy i wpłacaj pieniądze. Nie ma to jak patrzeć komuś w portfel. Na świecie jest mnóstwo potrzebujących w tym ogromna ilość oszustów. Ja nigdy nie daję na takie zbiórki, wszystko to pic na wodę

Gość gość
Ale to idzie bezpośrednio do nich . Nie przez fundacje To zbiórki wyryfikowane przez portal .

Gość gość
dziś Jakby docierało to dzieci byłyby zdrowe i biegały po ulicach a tak rodzice tę kasę przepijają albo sobie kupują chuj wie co aby zaimponować przed sąsiadami.

Gość gość
gość:dziś [13:18 za sms też się płaci a pieniądze z sms to tylko 30% trafia na cel reszta ląduje u pośrednika. Jaki to ma sens

Gość gość
Nie no nie wierze . Przecież ja Cię nie zmuszam . Wpłaciłam ile mogłam . Nikt Ci nie każe. Nie to nie ale nie siej zamętu . Tak na świecie jest wiele chorób pisałam ze nie uzdrowie wszystkich. Ale jeśli mam możliwość pomogę Tym bardziej ze akurat ten chlopczyk tak strasznie mnie poruszył. Koniec .

Gość gość
W d***e mam Filipków i innych Adasiów.

Gość gość
Nie ma to jak być naiwnym i jeszcze namawiać innych do naiwności. Ja wspieram organizacje ale tylko sprawdzone, które udostępniają całe swoje źródła. Kosztorys itp. Jestem wtedy przekonana, że wiem za co i komu te pieniądze wysyłam. Jakbym miała klikać w każdy link bo jakaś kobieta na forum poczuła się na chwilę dobrym człowiekiem, jutro bym sama potrzebowała czyjejś dobroci bo by mi ostatni grosz ze skarbonki wytrzepano

Gość gość
dziś Od dziś wszyscy będziemy rozpaczać nad twoją wpłatą i ty chorym chłopczykiem xd

Gość gość
Dobra skonczcie. Chciałam dobrze Rodzice tego chlopca jedna dawkę przeszczepu komorek macierzystych opłacili na kolejną nie mają. Bo to ogromne pieniądze. I już po mnie nie jedzcie. Chciałam dobrze. Nikogo przecież nie zmuszam . Oglądałam po prostu ten portal i widziałam ze brakuje jeszcze dużo a czasu mało . Tyle.

Gość gość
13 24 .. dobra to wspieraj . Dobrym człowiekiem się nie bywa, dobrym człowiekiem się jest i proszę mnie nie obrażać. Bo ja się nie poczułam CHWILOWO i nie znasz mnie więc nie oceniaj .

Gość gość
Ktoś rzekł, że Hitler to ludobójca ale ludzie z okresu Hitlera żyją do dziś najgorsi są oszuści i fałszerze co wprowadzają coś co niby jest dobre a powoduje choroby można o tym dużo poczytać.

Gość gość
Nie no masakra. Ludzie co z wami ?przecież ja tylko chciałam dobrze . Zrobiłam coś komuś ? Tragedia jak człowiek człowiekowi wilkiem. Przecież nie musicie komentować, placic nic. nikt wam nie każe współczuć ale do cholery przymknijcie się chociaż kto wam każe rozpaczac? Bywam tu regularnie od 10 lat i poziom jest coraz gorszy . Pozdrawiam Was serdecznie :) Więcej luzu na codzień i mniej frustracji .

Gość gość
Do autorki, po pierwsze to szukasz w nieodpowiednim miejscu gdyż na tym forum siedzą osoby bez kasy, a po drugie w czasach gdzie wszyscy oszukują nawet a może przede wszystkim księżulkowie to nikt nikomu na słowo nie ufa ja również.

Gość gość
Siedzę tu kupę lat myślałam, że założę temat a nóż może ktoś dobry się znajdzie kto poda dalej . Denerwuje mnie,ze ludzie doszukuja się w tym nei wiadomo czego i wychodzi słowna przepychanka. Nie taki miałam zamiar.

Gość gość
Ludzie doszukują się nie niewiadomo czego tylko zwykłego oszustwa, a jak siedzisz tu wiele lat to powinnaś wiedzieć że większość tu nie ma kasy a jak by nawet mieli to nie wysyłali by na niesprawdzoną składkę

Gość gość
Skoro siedzisz tutaj wiele lat to wiesz jakie odpowiedzi mogą się pojawić. Ja się doszukuje bo nie lubię być okłamywana. Po raz 2 napiszę, że ja wspieram tylko takie organizacje, które znam i sprawdzę. Po kolejne to jakoś ostaniu wychodzę z założenia, że lepiej dać na zwierzęta w schronisku niż na ludzi. Mało kogo one wzruszają, aż do tego stopnia. A dziecko ma rodziców, którzy decydując się na nie powinni decydować się też na koszty. Tak, myśl co chcesz ale moje serce skamieniało przez oszustów, którzy tylko wyciągali łapy po cudze pieniądze biorąc mnie na litość i emocje

Gość gość
No niestety ty wyżej nie masz racji . Idąc Twoim tokiem myślenia na dziecko można decydować się tylko mając miliony na koncie. Dziwne masz podejście. Zadna matka nie jest przygotowana na chorobę dziecka. Chyba nie masz dzieci co ?

Gość gość
Wielki Fekalio przez ciebie porzygałam się kretynie jeden!!!

Gość gość
Oczywiście odpowiedzialna matka jest przygotowana na wszystko. Także na chorobę dziecka. Mnie nie ruszają slogany "pomóż Jasiowy", "pomóż Krzysiowy", "Zuzia ma tylko jedno serce" Sama mam tylko jedno, chore na wadę wrodzoną serce i co może mam podać Wam nr. konta, na który zaczniecie przelewać pieniądze. Dziwne, że wzruszają Was dzieci a np. staruszkowie już nie

Gość gość
Ah szkoda gadać Autorko tu nigdy nie znajdziesz sensownej odpowiedzi zawsze cie zjada co byś nie zrobił

Gość gość
gość:dziś To nie gadaj tylko wpłacaj pieniądze. Po co to gadanie, dziecku zdrowia nie wrócisz samym gadaniem. Płać jak Cię stać nie krytykuj tych co nie chcą się dać naciągnąć