Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ja, osoba bezdzietna, "lubię" ten dział

Polecane posty

Gość gość
matki to poiebki ni to w d**e ni to w c**e xD

Gość gość
Nikogo nie obchodzą twoje powody. Wyobraź sobie, że ja też wchodzę tu dla śmiechu. Szczególnie takie jak ty mnie rozmieszają. Załóż jeszcze jakiś temat, bo to Bardzo Ważne:D

Gość gość
Cieszymy się razem z tobą , że możemy wnies w twoje życie trochę radości. Nie dziękuj

Gość gość
gość dziś Chyba nie nikogo. Ciebie obchodzą bo weszłaś na temat autorki :-D

Gość gość
Cała Kafe to w większośc***atologia. Wystarczy zajrzeć na ogólny.

Gość gość
Ale sie usmialam. Każdy uważa, ze całe kafe to patologia, ale na siebie patrzy odrębnie i wchodzi tu tylko by się pośmiać. Jak wchodzisz, zakladasz tematy, odpisujesz to czym się Niby odróżniasz od całego kafe?

Gość gość
gość dziś gość:dziś Hej, ja jestem bezdzietna, co mam napisać by mój świat był jeszcze bardziej wypaczony? gość dziś "gość dziś A ja uwielbiam czytać co piszą bezdzietne. Jaki mają pięknie wypaczony obraz rzeczywistości. smiech.gif" Wypaczony obraz? Ale ze kiedy? My mamy spokojne życie o którym ty możesz pomarzyć. Nie martw się dzieci dorosna już niedługo tylko że wtedy pojawia się wnuki.... I obyś nie została zmuszona to opieki nad nimi na full time xxx Ooo jak pięknie :D Żadna z was nie zrozumiała :D Lowciam to. Poważnie? Dzieci mi podrosną? Wnuki? Mam się bać?Wow! Ja mam spokojne życie, ty nie. Ty zostaniesz zmuszona do opieki, jak nie. To jest to wasze wypaczone spojrzenie na rzeczywistość. Uważacie, że tylko wasze życie jest takie cud miód. Weź jedna z drugą najpierw zanim obrazisz jakąś matkę, spojrzeć łaskawie na swoją. Jak każda matka ma przesrane, to powspółczuć w pierwszej kolejności własnej mamuni. Ups zapomniałam. Wasze standardowe teksty: Matce się nic nie należy, bo powołała mnie na świat, to ma wobec mnie obowiązki. prawda jest taka, że wchodzicie tutaj, żeby się podjarać jakie to wasze życie jest wow, światowe, nieograniczone przez "gówniaka" (gówniarza jak już, nie wiem, kto tworzy takie słowotwórstwo) i jaki macie super cudowny mózg, nie zjedzony przez kupy śmierdzących niemowląt. Zaprawdę, zaj/eb/iste jesteście.

Gość gość
a ktory dzial na kafeterii uwazasz za bardziej ambitny? czy dzialy, gdzie facec***isza o dlugosc***enisow i robieniu kupy? A moze Seriale sa dzialem wyjatkowo ambitnym? Liczba kretynskich watkow w kazdym dziale jest podobna. Aa- moze oprocz Poza Polska, praca, żyie, ktory jet w 90% opanowany przez jakiegośc kretyna/kretynów. przez co kompletnie nieużyteczny.

Gość gość
Jestes strasznie głupia autorko. Przciez kazda normalna osoba lubi sie odpręzyc i porozmawiac na takie lekkie tematy typu co dzisiaj robicie do jedzenia, jak znosicie upał, jak domyc tłuste naczynia, itp. W sumie czesto własnie ludzie obarczeni w pracy niebanalnymi problemami, duzym stresem, tym b lubia sie odpręzyc. Ja juz mam dzieci prawie dorosłe, ale wchodze z kolei na ten dział bo na innych na tym portalu juz sie nie da pisac.

Gość gość
Czy naparwde nie czujecie, durne baby- te, co wypisujecie,ze dzietne/bezdzietne sa głupie, nieszcesliwe itd? To tak samo jak pisac, ze blondyni/bruneci sa głupi i nieszczesliwi...

Gość gość
"gość wczoraj gość dziś gość:dziś Hej, ja jestem bezdzietna, co mam napisać by mój świat był jeszcze bardziej wypaczony? gość dziś "gość dziś A ja uwielbiam czytać co piszą bezdzietne. Jaki mają pięknie wypaczony obraz rzeczywistości. smiech.gif" Wypaczony obraz? Ale ze kiedy? My mamy spokojne życie o którym ty możesz pomarzyć. Nie martw się dzieci dorosna już niedługo tylko że wtedy pojawia się wnuki.... I obyś nie została zmuszona to opieki nad nimi na full time xxx Ooo jak pięknie smiech.gif Żadna z was nie zrozumiała smiech.gif Lowciam to. Poważnie? Dzieci mi podrosną? Wnuki? Mam się bać?Wow! Ja mam spokojne życie, ty nie. Ty zostaniesz zmuszona do opieki, jak nie. To jest to wasze wypaczone spojrzenie na rzeczywistość. Uważacie, że tylko wasze życie jest takie cud miód. Weź jedna z drugą najpierw zanim obrazisz jakąś matkę, spojrzeć łaskawie na swoją. Jak każda matka ma przesrane, to powspółczuć w pierwszej kolejności własnej mamuni. Ups zapomniałam. Wasze standardowe teksty: Matce się nic nie należy, bo powołała mnie na świat, to ma wobec mnie obowiązki. prawda jest taka, że wchodzicie tutaj, żeby się podjarać jakie to wasze życie jest wow, światowe, nieograniczone przez "gówniaka" (gówniarza jak już, nie wiem, kto tworzy takie słowotwórstwo) i jaki macie super cudowny mózg, nie zjedzony przez kupy śmierdzących niemowląt. Zaprawdę, zaj/eb/iste jesteście." Serio?? Nie powiedziałam że życie matek jest gorsze! Wcale tak nie uważam. Poprostu życie bezdzietnych jest spokojniejsze. Nie mamy tylu problemów i stresów. Nigdy też nie nazwałbym dziecka gowniakiem czy innym tworem! Takie mamy czasy że babcie są wręcz zmuszone do opieki nad wnukami. I być może też tego doświadzczysz, ale przekonasz się dopiero za kilkanaście lat... I przepraszam gdzie tutaj obraza matek?? Bo nie widzę. Moja mama. Hmmm. Współczuję jej serio. 3 dzieci non stop na głowie. Dwoje rok po roku. Z głową pełna pomysłów i psot. Co to zapalenia mózgu... Myślę że nie raz spotkałas taka kobietę. Każda z nas taka zna. Naszczescie nie wszytkie matki to mają. Podsumowując.... Nie uważam waszego życia za gorsze ale nie zamuwnilabym się gdyż lubię moje życie. Myślę że w drugą stronę działa to tak samo. Miłego dnia.

Gość gość
gość wczoraj Bardzo ladnie wrzuciłaśwszystkich do jednego worka. Gratuluję. Jeszcze jakieś mądrości masz zanadrzu, czy to już wszystko?

Gość gość
Jak już się tak śmiejesz autorko, to weź pod uwagę, że te najgłupsze tamaty zakładają osoby... bezdzietne. Zaśmiecacie nam forum głupawymi prowokacjami, a potem same się na to nabieracie. I kto tu jest głupi?

Gość gość
Oj, już sie tak nie rzucajcie. Te awantury tutaj to naprawdę jak polsatowskie Trudne sprawy. Czy je oglądam ? Raz w tygodniu. Tu wchodzę częściej. Tu jest real. Czasami przekomiczny.

Gość gość
Tu nie ma realu, tu są prawie same prowokacje. Dziwie, że jeszcze się nie zorientowałyście :) Są oczywiście prawdziwe tematy, ale one raczej nie są takie, żeby się z nich śmiać -zwyczajne tematy. Jeśli zaś chodzi o błahe tematy, to one są nudne, a nie śmieszne. Im głupszy problem, tym bardziej pachnie prowokacją. W ogóle słabo to świadczy o człowieku, gdy szuka sobie okazji do śmiechu z drugiego człowieka: bo uważa go za głupszego, infantylnego itp. Naprawdę słabo.

Gość gość
Ja też wchodzę aby się po śmiać. Najlepsze są madki tam to dopiero beka

Gość gość
gość dziś Śmiejecie się z samych siebie, bo maDki to Wy same w prowo :D

Gość gość
gość dziś Śmiejecie się z samych siebie, bo maDki to Wy same w prowo smiech.gif X Dokładnie. Większość idiotycznych tematów zakladaja trollice. :)

Gość gość
Nie ma realu i same prowokacje ? Ok, ale reakcje na te prowokacje są w większości prawdziwe.

Gość gość
gość dziś W większości nie są :) Są dla podkręcania takich jak Ty. Ale może to dobrze, że stare panny bez własnego życia i bez zainteresowań mają jakąś rozrywkę, przynajmniej się nie nudzą. Chociaż marna to rozrywka, gdy się jejszuka w wyśmiewaniu i obrażaniu innych. Źeby nie było, nie myślę źle o wszystkich singielkach, mam je wśród bliskich znajomych, ale są to osoby na poziomie z własnymi zainteresowaniami, a nie naładowane negatywnymi emocjami stare panny trollice, którym się wydaje, że są lepsze od innych, a w rzeczywistości same są śmieszne.

Gość gość
Gdy byłam bezdzietna to miałam zupełnie inne rozrywki, ale co kto lubi.