Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wchodzę na kafe codziennie, bo brakuje mi ludzi, a tu czesto tylko zgnoją. a wy?

Polecane posty

Gość gość

ja wchodzę, bo czuję się samotna. kiedy dziecko śpi nie mam z kim pogadac...jestem w duzym bloku, w tym miescie nie mam znajomych, same minusy. a jedna czesto jestem tu gnojona i tyle ...a mimo tego nadal wchodze...chore, wiem.

Gość gość
chory podszyw

Gość gość
Tez tak mam

Gość gość
Mam tak samo

Gość gość
pare lat temu (8-10) prowadzilam tu regularnie pare watkow, miesiacami sie z ludzmi pisalo. bylo fajnie. chociaz juz wtedy niektorzy narzekali, ze nie jest na kafe tak jak dawniej. teraz jest porazka, mega rzadko sie tu udzielam. jedno wrzuca drugiemu, zero kulturalnej polemiki :o

Gość gość
Ja też tak mam. Jeszcze z innego kraju jestem to jest mi bardzo trudno. A jak tu pisze coś i nie jest perfekcyjnie napisane to niektórzy jadą po mnie. Ale są też ludzie którzy są mili i piszą jak człowiek z człowiekiem.

Gość gość
to idiotyczne ze brakuje wam ludzi, przeciez ludzie to k***y i po tym forum to widac, ja tu rozumiem raczej tych co gnoja :D

Gość gość
Jeśli ktoś coś sobą reprezentuje,to nikt mu nie nawrxuca, oprócz chorych na głowę od urodzenia, ale tematy moja matka zniszczyła mnie.., obsralam się przy porodzie...,teściowa chciała wnuka, a nie chce nim się zajmować..., teściowa....., To Wybacz, każdy mądry się wkurzy.