Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę jej z całego serca

Polecane posty

Gość gość

... mojej siostry, tego że gdy tu przyjeżdża jestem atakowana psychicznie przez nią i matkę, która od zawsze kochała tylko ją. Ich komitywa była tak silna, że miałam jakiekolwiek wsparcie w...ojcu alkoholiku, który już nie żyje :( nienawidzę ich za to, że całe życie traktowaly mnie jak kogoś gorszego od siebie, wyrzucaly mi że mam charakter po ojcu, siostra szczególnie jest zimna jak głaz, wyrachowana, jej nawet nie zależy na naprawie jakichkolwiek relacji, ma matkę która jej we wszystkim przytaknie. Matka jest trochę inna, gdy jej nie ma, natomiast przy niej jest jak bezwolne ciele szukające jej aprobaty. Czekam tylko aż odbije się finansowo i spadam stąd :/ miałam pełna rodzinę, której tak naprawdę nigdy nie miałam...

Gość gość
nie wszyscy wiedzą ze miales jakies awersje do wlasnej siostry bo w grudniu pisales ktora baba oglosila w świeta ze wys.ra bachora

Gość gość
weź ich wrzuć do studni i zasyp kamieniami

Gość gość
Mam taki problem. Moja siostra to kainistka,ma duży problem ze sobą nie czuje do niej nienawiści. Odcięłam się dwa lata temu. Mam spokój. Ja jej pomóc nie mogę do terapeuty sama nie pójdzie. Stosuje przemoc i z tego czerpie satysfakcję. Tacy ludzie nie chcą dobrowolnie oczyszczać swojego cienia. Amen