Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zachowanie na plaży

Polecane posty

Gość gość

Jak uważacie, czy na plaży wypada opalać się w stringach, czy jest to kulturalne? Bo jakby nie było to wystawianie własnego tyłka na widok publiczny.

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 65dni za Darmo, 100% Online na Konto od 18 lat bez zaświadczeń o dochodach, bez bik Wszystko załatwisz przez internet bez wychodzenia z domu! Gotówkę odbierzesz na Twoim koncie lub na poczcie. Wypełnij wniosek o pożyczkę na stronie https://xchwilowki.pl/chwilowki/

Gość gość
temat jest inny, proszę nie zaśmiecać

Gość gość
Plaza to specyficzne miejsce mimo wszystko miejsce publiczne i nalezy o tym pamietac. Uwazam,ze wywalanie cyckow czy dupska to to samo co wystawanianie meskiego ptaka na pokaz. Takie rzeczy powinny byc tylko w zaciszu wlasnego mieszkania ewentualnie w burdelu. Jak ktos tego nie rozumie to jest niewychowany i nie ma klasy. Amen.

Gość gość
Dziwnym zbiegiem okolicznosci takie "pokazowki" na plazy zwykle robia panie,ktore mozna by bylo okreslic reklamami operacji plastycznych...przed tem byly plaskie,brzydkie i niepociagajace,wiec po wstawieniu silikonow tu i owdzie oraz botoksie maja w koncu szanse pogwiazdorzyc:D wspolczuje im tak niskiego poczucia wlasnej wartosci i tyle.

Gość gość
no właśnie co do piersi to raczej powszechnie się przyjmuje, że na polskich publicznych plażach opala się w staniku, jednak stringi widzi się dość często.

Gość gość
niekoniecznie, w stringach na plaże chadza całkiem sporo zwykłych dziewczyn.

Gość gość
Ja bym wyszła ale mój Men by mi dał stringi.

Gość gość
polecam burkini bo na plazy pokazac tylek to obciach, pierdzielenie kota za pomoca mlota. Na wiekszosci plaz swiata znajdziesz kobiety toples a wy mowicie o pokazniu kawalka posladka wiecej, to plaze nudystow to dla was chyba sodoma i gomora.

Gość gość
Ciemniakom zawsze coś będzie przeszkadzać. Jak dla mnie to laski mogą się opalać w płaszczu zimowym lub zupełnie nago.

Gość gość
Temat dotyczy ZACHOWANIA na plaży i w mojej ocenie samo opalanie d/u/p/s/k/a w stringach nie jest niczym złym czy gorszącym. Ale już spacerowanie po publicznej plaży z wywalonymi na wierzch pośladami nie jest specjalnie atrakcyjne i to bez względu na to jak kształtna jest ta d/u/p/a.

Gość gość
Temat dotyczy ZACHOWANIA na plaży i w mojej ocenie samo opalanie d/u/p/s/k/a w stringach nie jest niczym złym czy gorszącym. Ale już spacerowanie po publicznej plaży z wywalonymi na wierzch pośladami nie jest specjalnie atrakcyjne i to bez względu na to jak kształtna jest ta d/u/p/a. x Spacerować też mogą w płaszczu lub nago albo nawet w gumofilcach rękawicach roboczych i w niczym więcej. Ładnej nic urody nie odbierze a mądrej nic nie odbierze mądrości. Głupia zawsze głupia pozostanie a brzydkiej pozostanie piękne wnętrze.