Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwaniak`84

Z CZYM DO LUDZI POLACZKI Z CZYM DO LUDZI...

Polecane posty

Gość gość
Z czymś więcej niż twoje ,,eh''.

Gość gość
a ty co kur)wa? wynarodowiony jestes? to spadaj na forum dla wynarodowionych a nie tutaj popisywac sie

Gość gość
Art. 257. Rasizm Dz.U.2017.0.2204 t.j. - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. x widać pajacu, że jeszcze za mało ci z jedną sprawą. Screen' y z twoimi tematami i wpisami poszły juz na policje.

ja obecnie piszę tylko pod nickami cwaniak`84 i okazyjnie pshemo84 i śmiało proszę przejrzeć wszystkie moje tematy i posty ~ nigdzie nie złamałem prawa NIGDZIE, i ten temat też nie łamie prawa bo niby w jaki sposób, to że napisałem "polaczki" ~ nie rozśmieszaj mnie "człowieczku"... :) owszem określenie: "polaczki" może zostać uznane za pejoratywne... jednak moim zamysłem nie była obraza tylko czułe, ckliwe zdrobnienie i zapytanie "z czym do ludzi polaczki ~ w domyśle kochane polaczki :)", tak jak np. zdrobnienie: misie ~ misiaczki :) CZYLI określenie RELATYWNE ~ a to jednak spora różnica... ;)

idąc Twoim rozumowaniem jeżeli powiedziałbym do syna ~ syneczku /do polaka ~ polaczku/ TO BYM GO OBRAZIŁ??... ha ha ha... to się właśnie nazywa retoryka :D za to właśne mam wyrok, bo sędzia był za głupi żeby to zrozumieć...

Gość gość
Dostaniesz drugi. Na eRce trafisz pod cele :D