Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu ktoś, kto właśnie się dowiedział o ciąży??

Polecane posty

Gość gość
12:29 mnie też spanie bierze strasznie popołudniu i wieczorem o wiele wcześniej niż zwykłe od pierwszych dni, więc jeśli ktoś oczekuje i czeka na pierwsze objawy to niech się cieszy jeśli chce się spać :)

Gość gość
Gratulacje dziewczyny! cieszcie sie! ja marze o 2 ciazy tzn. 3 bo pierwsza poronilam i narazie próbujemy 3 cykl bezskutecznie. Mam 2 l. synka i marze o kolejnym dziecku

Gość gość
No właśnie ja się strasznie boję poronienia... A widzę, że to się często zdarza, bardzo często, zbyt często... Super, że wgl Ci się udało za drugim razem :) Nawet jeśli już się nie uda masz już jedno dzieciątko, a niektórzy nawet tego nigdy nie będą mieli. Niektórzy poddają się po pierwszej utracie na długo lub na zawsze, rozumiem to, nikt nie chciałby tego znów przeżywać. Życzę Ci powodzenia :)

Gość gość
p.s. Ja pisałam wyżej tylko teraz się zastanawiam czy dobrze Cię zrozumiałam z tym poronieniem- czy to było przed synkiem czy po? Odpisałam tak jakby to było przed nim, ale może źle zrozumiałam :) Jeśli po nim to tym bardziej życzę powodzenia, może trzeba czasu :)

Gość gość
Ja wiem od kilku dni, ale jeszcze chyba nie do końca dotarło

Gość gość
wlasnie zaczelam 6tydz,jestem po 40tce to moja pierwsza ciaza :)

Gość gość
Ja się dowiedziałam 10 dni temu i w przyszłym tygodniu idę na zabieg (na szczęście nie mieszkam w Polsce). Wpadłam przy regularnym braniu tabletek anty. Nienawidzę dzieci i nie wyobrażam sobie żeby jakiś wstrętny bachor pasożytował w moim brzuchu. Na samą myśl o rózowiutkim niemowlaczku rzygać mi się chce. Bleee...