Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wziął się mit że w Polsce można odnieść sukces ?

Polecane posty

Gość gość

Skoro wiadomo, że jeszcze nikomu i nigdy nic się tutaj nie udało.

Gość gość
Ja osobiście nie słyszałem o przypadku kogoś, kto odniósłby w Polsce sukces. To niemożliwe.

Gość gość
Zabawny zbieg okoliczności, że taki temat, a pierwszy raz jestem na tym forum :) Od ulicy, do milionerki, samą ciężką pracą, bez pomocy. Można, zapewniam, choć prócz samozaparcia trzeba się jednak wstrzelić w okazję i mieć szczęście. Powodzenia wszystkim :)

Gość gość
Mozliwe.Moja kolega byl z biednej,wiejskiej rodziny ale ma genialny mozg I obecnie jest tam jakims inzynierem programista.Spiro zarabia,to byly lata nauki,poswiecen I wyrzeczen.Zreszta bylo ich dwoch I podobny sukces.

Gość gość
Ale Stonoga i reszta mają sprawy w prokuraturze. A Małysz musiał być anorektykiem żeby odnosić sukcesy w skokach i zniszczył sobie zdrowie.

Gość gość
@ 22:24 Mit o możliwości odniesienia sukcesu w Polsce, zapewne jest napędzany przez takich bajkopisarzy.

Gość gość
gość dziś A sceptycyzm takich, jak Ty, bierze się skąd? Z ograniczonych horyzontów, braku wiary w siebie, lenistwa? ;)

Gość gość
22:30 polaczkowatej roszczeniowości i obiboctwa! lenie śmierdzące tylko się bawią, grilluja i chleją, a do rzetelnej pracy dwie lewe, to nic dziwnego że niczego nie osiągają i tylko plują jadem z zazdrości ;)

Gość gość
Do 22;27 Bo znam ludzi ze zwyklych rodziny ktorzy sami do czegos doszli-bez bogatych rodzicow czy ukladow.Mozna zarabiac wiele tylko trzeba miec cos w glowie I pomysl na realizacje siebie.

Gość gość
Ten mit jest lansowany przez rzesze oszustów, czyhające na naiwniaków po to, żeby wyssać ich z ostatnich pieniędzy. Taka czarna strona kapitalizmu.

Gość am_Dyzio
w Internecie widziałem długą listę zgłoszonych wniosków racjonalizatorskich w czasach PRL , pod WNIOSKAMI podpisywali się najczęściej naukowcy z tytułem doktor nauk, profesor zwyczajny lub nadzwyczajny ale 'robotę' , czyli OPERAT wykonał 'zespół' składający się z personelu pomocniczego , czyli wiadomo, kto pobierał pieniądze za pomysł racjonalizatorski , a w czasach PRL pomysły racjonalizatorskie były nagradzane nawet na 'produkcji' w fabryce , oczywiście , najciekawsze pomysły racjonalizatorskie z Polski śledziły kraje zachodnie i wymyślenie 'niebieskiej LED' w Szkole Technicznej WAT należy do polskich inżynierów, również 'laser' został sprzedany za grosze a teraz wypalamy w naszych nagrywarkach setki płyt z danymi , technologie sprzedane za grosze , podobnie jak GRAFEN , co można samemu dzisiaj stworzyć ? - można , czego jeszcze nie wymyślono , czy jeszcze można ? do póki istnieje wyobraźnia można wszystko !